cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha Functional Speaker Cover SPCVR-15S01

4
Funkcijski pokrov zvočnikov, ki je bil zasnovan posebej za zvočnik Yamaha DXS15. Narejena je iz troslojne trpežne poliestrske tkanine in ima notranjo PVC oblazinjenje za povečano zaščito pred udarci. Vsebuje tudi notranji žep za dodatno opremo in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SPCVR15S01 | ID: 219697

Yamaha Functional Speaker Cover SPCVR-15S01

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Funkcijski pokrov zvočnikov, ki je bil zasnovan posebej za zvočnik Yamaha DXS15. Narejena je iz troslojne trpežne poliestrske tkanine in ima notranjo PVC oblazinjenje za povečano zaščito pred udarci. Vsebuje tudi notranji žep za dodatno opremo in izrez za ročaj. Mreža na sprednji strani izboljšuje ojačitev in omogoča zraku, da pride skozi hladilne namene. Ta pokrov ščiti zvočnik v suhem ali hladnem vremenu ter v prašnih ali umazanih okoljih. Opomba: Ovitek ne zagotavlja popolne zaščite pred vodo. Črna barva.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4