cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha NU1 Hybrid piano

Hibridni klavir iz serije NU1, ki združuje tradicije akustičnega inštrumenta z inovacijo digitalne tehnologije, ki vsebuje enako akustično delovanje klavirja, ki se uporablja pri pokončnih klavirjih, in rafiniran, kompakten dizajn. Z dedovanjem...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: NU1 | ID: 220741

Yamaha NU1 Hybrid piano

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Hibridni klavir iz serije NU1, ki združuje tradicije akustičnega inštrumenta z inovacijo digitalne tehnologije, ki vsebuje enako akustično delovanje klavirja, ki se uporablja pri pokončnih klavirjih, in rafiniran, kompakten dizajn. Z dedovanjem vrhunskega zvoka in zračnosti klavirjev AvantGrand ponuja toplino in naravno prisotnost akustičnega instrumenta v elegantni, kompaktni obliki. Njegova elegantna preprostost se brez težav vklaplja v katero koli okolje in dodaja zrak drugačnosti, ne da bi se vsiljeval. Dotik in občutek klavirja je ključnega pomena za vsakega pianista, ne glede na to, ali se šele začenja ali igra na profesionalni ravni. Ta model ponuja pristno igralsko izkušnjo, ki jo skoraj ne ločimo od zvočnega klavirja. Z enakim dejanjem in 88 ključi iz naravnega lesa z površino iz akrilne smole, kot jih uporabljajo v najboljših pokončnih klavirjih Yamaha, nudi realističen občutek, ki zagotovo navdihuje. Odlikuje se zvok, skrbno vzorčen iz enega najboljših inštrumentov, ki jih je Yamaha doslej naredil - celovitega klavira CFX s celotnim koncertom. Za dopolnitev svojih penečih se visokih in polnih basov uporablja novo razvito zvočno tehnologijo, edinstveno za Yamaho, za reprodukcijo značilne resonance, ki jo čutimo pri igranju na akustični klavir. Dimenzije: 1501 x 1024 x 463 mm. Teža: 109 kg. Poliran črni ebenovinasti zaključek.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

* Registrirajte svoj izdelek do izteka 6 mesecev od datuma nakupa tukaj: https://warrantyextension.yamaha-europe.com/

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta klavirja


Funkcije

Arranger

Ne


Lastnosti

Barva

Polifonija

256

Barva glede na proizvajalca

Polished Ebony

Varianta

Standardna ponudba


Material

Konča


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska