cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha P-115 WH

4,89
Kompakten in eleganten digitalni klavir iz serije P - nadaljevalni model najbolj prodajanega digitalnega klavirja v industriji, ki ima zdaj svojo aplikacijo za iOS. Ponuja tudi izboljšano delovanje klavirja, izboljšan sistem zvočnikov in še več....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: P115-WH | ID: 220112

Yamaha P-115 WH

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten in eleganten digitalni klavir iz serije P - nadaljevalni model najbolj prodajanega digitalnega klavirja v industriji, ki ima zdaj svojo aplikacijo za iOS. Ponuja tudi izboljšano delovanje klavirja, izboljšan sistem zvočnikov in še več. Posebna brezplačna aplikacija, “Digital Piano Controller”, omogoča uporabniku, da nadzira številne funkcije, vključene v digitalne klavirje Yamaha, s iPhoneom ali iPadom, za še lažje upravljanje. Med gledanjem zaslona lahko izberete glasove, ritme in druge nastavitve, tako da lahko preprosto uživate v novih funkcijah. Zvočni mehanizem Pure CF za klavir je rezultat dolgoletne zgodovine izdelave klavirja v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo vzorčenja in strokovnim znanjem. Vključuje zvok Yamahinega znanega koncertnega klavirja CFIIIS 9 'in je zvesto reproduciran, kar omogoča neverjetno dinamiko in izraznost. 88-tipkovna tipkovnica z uteženim dejanjem Yamahinega GHS (Graded Hammer Standard) ima močnejši dotik v spodnjem delu in lažji v zgornjem delu, tako kot kladiva v akustičnem klavirju. Odlično za ambicioznega pianista, vadba v akciji GHS gradi pravilno tehniko prstov, ko pride čas za nastop na akustičnem klavirju. Poleg tega je matiran videz črnih tipk manj drsljiv pri daljšem predvajanju. Položaj voznika visokotonca je izboljšan tako, da je v skladu z ušesi izvajalca, kar ima za posledico svetlejše in bolj izrazite melodije in odtenke visokih tonov. Klavir ponuja različne vgrajene ritme bobnov za vadbo ali izvedbo, od osnovnega rocka do naključnega in swing ritma. Naložena je tudi z različnimi bogatimi glasovi, od klavirjev do električnih klavirjev, orgel, godal, basov in drugega. Te glasove lahko okrepijo štirje različni reverbi, ki jih lahko prilagodimo uporabnikovim željam (recital dvorana, koncertna dvorana, salon, klub). Druge funkcije vključujejo funkcijo Pianist Styles z 10 skrbno izbranimi slogi, ki uporabniku omogoča predvajanje akordov v levi roki in njihovo spreminjanje v bujne vzorce spremljave. Tako lahko desnica prosto igra druge melodije in akorde ali doda glasbeno raketo spremljavi Pianist Style. Priključki AUX ¬Out omogočajo pošiljanje zvoka na zunanji ojačevalnik ali zvočnik z zmogljivimi predstavami med dogodki v živo, zabavami in najrazličnejšimi situacijami. Ti profesionalni 6,3 mm priključki se med uporabo izhoda za slušalke povežejo, ne da bi onemogočili vgrajene zvočnike. Vrata USB TO HOST omogočajo neposredno povezavo instrumenta z računalnikom ali iPadom. Mere: 1326 x 163 x 295 mm. Teža: 11,8 kg. Bela barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 11 uporabniških recenzij:

4,89

Avram C.

Splošni vtis

Datum
23.01.2017

foarte buna ! cei care fac ore cu fiica mea apreciaza ca este la nivelul unui pian original ca si taste , in plus are un potentiometru de volum !