Izberi državo za dostavo naročila

Akcija

Alberto Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Navy 50

Predstavljamo Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Pants za moške, popolno mešanico sodobnega dizajna in funkcionalnosti. Te hlače so izdelane iz vrhunske tkanine, ki se ponaša z izjemnimi lastnostmi, zaradi česar so primerne za vse...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
SPECIAL DEAL - Več kosov oblačil kot kupite (tudi različnih vrst), večji popust dobite. V košarici uporabite kodo DRESSUP in posodobite svojo garderobo po super cenah.
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-06-28
95,50 €
97,50 €
Vodoodporne hlače Alberto Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Navy 50

Alberto Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Navy 50

95,50 €
97,50 €

Koda izdelka: 13715855-899-50 | ID: 1102652

Količinski popust!

Dodajte vsaj 2 kosa oblačila v košarico in uporabite kodo za popust DRESSUP. Več oblačil kot kupite - večji popust dobite

Alberto Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Navy 50

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Predstavljamo Rookie Waterrepellent Revolutional Check Jersey Pants za moške, popolno mešanico sodobnega dizajna in funkcionalnosti.

Te hlače so izdelane iz vrhunske tkanine, ki se ponaša z izjemnimi lastnostmi, zaradi česar so primerne za vse vremenske razmere.

  • Izjemen material, uporabljen v teh hlačah, ponuja vrsto prednosti. Ne samo, da je UV-odbojen, ampak zagotavlja tudi izjemno zračnost ter odbija vodo in umazanijo. To pomeni, da lahko te hlače samozavestno nosite v različnih podnebjih, ne da bi pri tem ogrozili udobje ali zmogljivost.
  • Poleg tega, da odvaja vlago, je tkanina tudi zelo elastična, kar zagotavlja optimalno svobodo gibanja. Zamahajte z zaupanjem in neomejeno mobilnostjo, saj veste, da se bodo te hlače premikale z vami in podpirale vsak vaš gib.

Izberite Rookie Waterrepellent Revolution Card Jersey hlače za moške in izkusite popolno kombinacijo stila, udobja in praktičnosti. S temi hlačami boste na igrišču za golf izgledali in se počutili najboljše. Samozavestno izboljšajte svojo igro in uživajte v prednostih visokozmogljivih oblačil.

  • Tehnična, visoko zmogljiva jersey tkanina s karo reliefom
  • Idealna mobilnost zaradi visoke elastičnosti
  • Prijetno toplo udobje pri nošenju zaradi brušene notranjosti
  • Zračna
  • UV-zaščita
  • Vodoodbojen
  • Tehnični otip

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Velikost

Velikost

50

Pas

50


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Navy


Država

Država izvora

Romunija


Priporočljivi dodatki