cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Alesis Transactive VU

TransActive VU ima polnilno baterijo, ki zdrži do 50 ur, skupaj z Bluetooth povezavo in integrirano LED osvetlitvijo. Ima vse, kar je potrebno za impresiven zvok in luči. Transavtive VU s svojimi vgrajenimi kolesi in izvlečnim ročajem gre kamor...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: TRANSACTIVE-VU | ID: 226306

Alesis Transactive VU

To je samodejni prevod s programsko opremo:

TransActive VU ima polnilno baterijo, ki zdrži do 50 ur, skupaj z Bluetooth povezavo in integrirano LED osvetlitvijo. Ima vse, kar je potrebno za impresiven zvok in luči. Transavtive VU s svojimi vgrajenimi kolesi in izvlečnim ročajem gre kamor koli. Kot nalašč je za pevce / tekstopise ali DJ-je, ki potrebujejo prenosni ozvočenje, idealen pa je tudi za zabave, izlete na plažo, poslovne predstavitve in javni nagovor v čaščenskih hišah. Za vse, ki potrebujejo odličen zvok na poti, je TransActive VU nepogrešljiv.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zmogljiva prenosljivost
Zmogljiv, kompakten večnamenski prenosni zvočni sistem, ki deluje na lastno polnilno baterijo in zagotavlja prostorski, resničen zvok na vseh prizoriščih, tudi če ni na voljo izmeničnega napajanja. Ob spoznanju, da je v številnih okoliščinah potreben odličen zvok, vendar je omrežje izmeničnega toka nedostopno

5 načinov osvetlitve
Dvojni vgrajeni LED svetlobni trakovi prinašajo vznemirljive svetlobne učinke, ne da bi morali imeti s seboj zunanjo razsvetljavo, ki je lahko zapletena in draga. S TransActive VU je vse vključeno. Luči imajo pet prilagodljivih načinov osvetlitve: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Nadzor svetlosti omogoča uporabniku, da prilagodi ali onemogoči LED-diode, Custom Color Control pa prilagodi kombinacijo rdeče, zelene in modre osvetlitve. Na zgornji plošči omare je vgrajen pladenj za shranjevanje pametnih telefonov, tipk, kramp za kitaro in še več. Poleg tega sistem vključuje visokokakovostni mikrofon s stikalom za vklop / izklop.

Featres
Zvočnik z napajanjem - največ 50 vatov, neprekinjeno 25 vatov
Visoko zmogljiv 8-palčni nizkotonec, 1-palčni visokotonec
Vgrajena polnilna baterija zagotavlja do 50 ur zvoka
Vključuje visokokakovostni mikrofon s stikalom za vklop / izklop
Pet prilagodljivih načinov osvetlitve: Mood, Meter, Mix, Pulse in Party
Nadzor svetlosti prilagodi ali onemogoči LED
Nadzor barv po meri enostavno prilagodi kombinacijo rdeče, zelene in modre osvetlitve
Glasba brezžično pretaka iz katere koli naprave Bluetooth
Pladenj za shranjevanje na zgornji plošči za pametne telefone, tipke, kramlje za kitaro in še več
Robustna oblika vzdrži intenzivno uporabo in prenosne aplikacije
Vgrajena kolesa in teleskopski ročaj za lažji transport
Standardna 35 mm vtičnica omogoča pritrditev na stojalo za zvočnik

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska