cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
ADJ
Prodaja končana

ADJ Fog Fury Faze

Mobilni stroj za meglo z močjo 700 W in 2-litrskim zunanjim rezervoarjem za meglo. Odlikuje ga visoko zmogljiva črpalka, tehnologija ETS in optimalne stopnje ogrevanja ter čas ogrevanja 5 minut. Ima tudi LED indikatorski sistem v rezervoarju...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 1411100010 | ID: 225523

ADJ Fog Fury Faze

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mobilni stroj za meglo z močjo 700 W in 2-litrskim zunanjim rezervoarjem za meglo. Odlikuje ga visoko zmogljiva črpalka, tehnologija ETS in optimalne stopnje ogrevanja ter čas ogrevanja 5 minut. Ima tudi LED indikatorski sistem v rezervoarju (rdeče - ogrevanje, zeleno - pripravljeno na tožbo, utripajoča - posoda za tekočino za meglo je nizka) in senzor izklopa megle za zaščito črpalke. Povezava prek IEC AC In. Paket je priložen ADJ FFFTR 7,6 m daljinski upravljalnik. Dimenzije so 376 x 250 x 212 mm. Teža: 6,2 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki