cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
ADJ
Prodaja končana

ADJ RGB 3C IR

5
3-kanalni RGB krmilnik LED, zasnovan za standardne 3-kanalne RGB naprave (kanal 1 - rdeč, kanal 2 - zelen, kanal 3 - modri). Funkcije naprave 9 statičnih barvnih gumbov z neposrednim dostopom, ki vsebujejo predhodno programirane barvne...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kontrolna plošča za luči ADJ RGB 3C IR

ADJ RGB 3C IR

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 1321000075 | ID: 225528

ADJ RGB 3C IR

To je samodejni prevod s programsko opremo:

3-kanalni RGB krmilnik LED, zasnovan za standardne 3-kanalne RGB naprave (kanal 1 - rdeč, kanal 2 - zelen, kanal 3 - modri). Funkcije naprave 9 statičnih barvnih gumbov z neposrednim dostopom, ki vsebujejo predhodno programirane barvne prednastavitve, 3 ročne RGB faderje, gumb za izbiro programa, ki omogoča izbiro med 7 statičnimi barvami ali 10 programi za lov prek programa za izbiranje faderja, gumb Sound Active, ki aktivira 10 programov za lov na naključno zaporedje prek notranjega mikrofona, gumb Samodejni zagon, ki aktivira 10 programov lova, da naključno zaporedoma sledijo hitrosti, ki jo nadzira hitrostni odsek. Ima tudi gumb za držanje, ki zaklene napravo in trenutno sceno, ter gumb Blackout, ki vse vrednosti preseže na nič. Napravo je mogoče povezati s 3-polnim XLR priključkom DMX. Poganja ga 9-12 V 300 mA adapter (priložen). Naprava ima porabo električne energije 3,6 W. Dimenzije so 220 x 140 x 63 mm. Teža: 0,8 kg.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Total DMX Channels

32

Število kanalov DMX / Fixture

4


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5