Izberi državo za dostavo naročila

Atomic Maven 86 C + Strive 12 GW Ski Set 161 cm

1
Gladka, intuitivna in odobrena s strani Atomicove #sheskis ambasadorske ekipe, Atomic Maven 86 C zagotavlja neprimerljivo zmogljivost za vsak tek na celotni gori. Flow Profile zagotavlja idealno kombinacijo nagiba, lopate koničnosti in konice...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
639 €
Smuči Atomic Maven 86 C + Strive 12 GW Ski Set 161 cm

Atomic Maven 86 C + Strive 12 GW Ski Set 161 cm

639 €

Koda izdelka: AAST02020161 | ID: 1102764

Atomic Maven 86 C + Strive 12 GW Ski Set 161 cm

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Gladka, intuitivna in odobrena s strani Atomicove #sheskis ambasadorske ekipe, Atomic Maven 86 C zagotavlja neprimerljivo zmogljivost za vsak tek na celotni gori.

  • Flow Profile zagotavlja idealno kombinacijo nagiba, lopate koničnosti in konice rockerja za ustvarjanje smuči, ki se prebija tako skozi grušč kot tudi na tršem snegu. Konstrukcija OMatic uporablja triosna steklena vlakna in plast karbona za lahko in odzivno smučko, ki se počuti kot doma, ko premikate meje. Tehnologija HRZN v konici omogoča, da smučka lebdi skozi svež sneg in se pritrdi na trdi paket za nadzorovano rokovanje in zanesljiv oprijem robnikov. Ne glede na to, ali gre za groomers, grbine, drevesa ali strmine, pripravite se na smučanje celotne gore z Maven 86 C.

RAVEN SPRETNOSTI

  • Začetnik
  • Napredno

VEZAVA

STRIVE 12 GW

Ne glede na to, ali gre za all-mountain, freeride ali freestyle, vezi Atomic Strive 12 GW zagotavljajo super stabilno platformo, ki je odlična v vsaki situaciji in snežnih razmerah.

  • Alpska vez z neomejenimi zmogljivostmi, lahka Atomic Strive 12 GW zagotavlja popolno vstopno točko v prosto smučanje, saj vam omogoča, da smučate točno tako, kot želite, kjer koli želite. Nizko težišče LDN Toe postavlja vez bližje smučki za boljši občutek ob snegu, bolj neposreden odziv in hitrejšo reakcijo skozi zavoj. Enostavno vstavljanje prstov se samodejno prilagaja vaši alpski normirani višini in širini čevlja ter zagotavlja stalne vrednosti sprostitve. Rahlo nagnjeno podvozje postavi smučarja v bolj nevtralen položaj. Izjemno lahka 3-delna peta omogoča enostavno vpenjanje, hkrati pa zagotavlja priročnost, udobje in skladnost. Ena najlažjih vezi DIN-12 na trgu, robustna Strive 12 GW zmanjša težo brez ogrožanja vzdržljivosti z uporabo ravno dovolj kovine, kjer je najbolj potrebna. Rezultat je vsegorska vez z nižjo nihajno težo za lažje manevriranje in močno, spretno smučanje ves dan.

Druge funkcije

Samodejna prilagoditev prstov

  • Prsti se samodejno prilagajajo alpskim normiranim škornjem za konstantne vrednosti sproščanja, tudi na obrabljenih čevljih.

Zaklepne zavore

  • Pameten zavorni sistem s klikom in zaklepom priročno pritrdi smuči skupaj za enostavno nošenje na rami.

Strgalo za sneg

TÜV certificiran

  • Ta vez ima certifikat TÜV in izpolnjuje ključne zahteve glede varnosti in sprostitve za smučarske vezi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina

Vrsta smuči

Stopnja sposobnosti

Type Of Track


Lastnosti

Smučarske vezi

Barva glede na proizvajalca

Blue/Purple

Jedro

Les

Modelno leto

Tehnologija

All Mountain Rocker 15/75/10, Carbon Backbone, Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Light Woodcore, OMatic Core


Mere in teža

Dolžina

161 cm

Širina pod čevljem

87 mm

Širina konice

121,5 mm

Širina repa

105 mm

Radij

15,5 m

Teža (g)


Država

Država izvora

Bolgarija


Priporočljivi dodatki

Recenzije

1 / 5

Glede na število ocen: 1

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

G

Gloria T.

bg flag

Bolgarija

23.03.2024

The autos Strive 12 GW came without attachment plates, making them unusable! Dont order this item cause you have to throw them away!

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.