cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Audio-Technica ATH-CKX5IS-BK

Slušalke z vgrajenim mikrofonom in krmiljenjem. Vsebuje 8 mm dinamične zvočnike, frekvenčni razpon 15 Hz - 22 000 Hz, impedanco 16 Ohm, občutljivost 100 dB in največjo vhodno moč 40 mW. Zasnova s konico C pomaga, da slušalke ostanejo na mestu....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Slušalke za v uho Audio-Technica ATH-CKX5IS-BK

Audio-Technica ATH-CKX5IS-BK

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ATH-CKX5IS-BK | ID: 225373

Audio-Technica ATH-CKX5IS-BK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Slušalke z vgrajenim mikrofonom in krmiljenjem. Vsebuje 8 mm dinamične zvočnike, frekvenčni razpon 15 Hz - 22 000 Hz, impedanco 16 Ohm, občutljivost 100 dB in največjo vhodno moč 40 mW. Zasnova s konico C pomaga, da slušalke ostanejo na mestu. Dolžina kabla je 1,2 m s 3,5 mm pozlačenim priključkom za vtičnico (tip L). Paket ima dodatne konice C (S, M, L), silikonske slušalke (XS, S, M, L) in trdo torbico. Vsesmerni kondenzatorski mikrofon ima -44 dB (0 dB = 1 V / Pa, 1 kHz), občutljivost 100 Hz - 10 000 Hz. Slušalke tehtajo 10g. Slušalke so v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Mikrofon

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki