cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Audio-Technica ATH-CKX9ISBK

Slušalke z vgrajenim mikrofonom in krmiljenjem. Ima 13,5 mm dinamične zvočnike, frekvenčni razpon 10 Hz - 25 000 Hz, impedanco 32 Ohm, občutljivost 104 dB in največjo vhodno moč 40 mW. Zasnova s konico C pomaga, da slušalke ostanejo na mestu....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Slušalke za v uho Audio-Technica ATH-CKX9ISBK

Audio-Technica ATH-CKX9ISBK

Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: ATH-CKX9ISBK | ID: 225138

Audio-Technica ATH-CKX9ISBK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Slušalke z vgrajenim mikrofonom in krmiljenjem. Ima 13,5 mm dinamične zvočnike, frekvenčni razpon 10 Hz - 25 000 Hz, impedanco 32 Ohm, občutljivost 104 dB in največjo vhodno moč 40 mW. Zasnova s konico C pomaga, da slušalke ostanejo na mestu. Dolžina kabla je 1,2 m s 3,5 mm pozlačenim priključkom za vtičnico (tip L). Paket je opremljen z ustnicami iz pene (M), dodatnimi konicami C (S, M, L), silikonskimi ušesci (XS, S, M, L) in trdno torbico. Vsesmerni kondenzatorski mikrofon ima -44 dB (0 dB = 1 V / Pa, 1 kHz), občutljivost 100 Hz - 10 000 Hz. Slušalke tehtajo 10g. Slušalke so v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Mikrofon

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki