cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

BeamZ WI-DMX Reciver

Ta sprejemnik 2,4 GHz je enostavna za uporabo brezžična enota DMX za stabilno komunikacijo in je preboj v brezžičnem prenosu DMX, ki je vklopljen in predvajan. Delovanje 2,4 GHz omogoča prenos razdalj več kot 200 metrov v idealnih pogojih! Ta...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: WI-DMX-RECIVER | ID: 226780

BeamZ WI-DMX Reciver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ta sprejemnik 2,4 GHz je enostavna za uporabo brezžična enota DMX za stabilno komunikacijo in je preboj v brezžičnem prenosu DMX, ki je vklopljen in predvajan. Delovanje 2,4 GHz omogoča prenos razdalj več kot 200 metrov v idealnih pogojih! Ta sprejemnik se uporablja v kombinaciji s sistemom oddajnikov (SK154070) ali oddajnim sistemom (SK154072). Oglejte si elemente za več podrobnosti. Kompaktni brezžični sprejemnik DMX. Deluje s katerim koli DMX krmilnikom. En ključni dotik za postopek sinhronizacije. 16 kanalov. Delovna frekvenca 2.433 ~ 2.481 GHz.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska