cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Bugera 333-212 Infinium

Trokanalni, cevni, kitarski razred A / B combo z izhodno močjo 120 W. Izdelana je ročno in opremljena z električnimi cevmi 4x 6L6 in prednapetostnimi cevmi 4x 12AX7. Vsebuje dva 12-palčna zvočnika Bugera, trpežno nožno stikalo za preklapljanje...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 333-212-INFINIUM | ID: 225858

Bugera 333-212 Infinium

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Trokanalni, cevni, kitarski razred A / B combo z izhodno močjo 120 W. Izdelana je ročno in opremljena z električnimi cevmi 4x 6L6 in prednapetostnimi cevmi 4x 12AX7. Vsebuje dva 12-palčna zvočnika Bugera, trpežno nožno stikalo za preklapljanje kanalov, efektno zanko in reverb, vgrajen reverb za vsak kanal, INFINIUM tehologijo za podaljšanje življenjske dobe cevi, možnost kombiniranja različnih vrst cevi, integriran reverb z namenskimi krmilniki za vsak kanal, življenjska doba cevi za LED signalizacijo, vgrajeni EQ (bas, sredina, visoki toni in prisotnost), efektna zanka z regulacijo glasnosti in funkcijo resničnega obvoda za pedalboard, impedance stikalo in linijski izhod. Ojačevalnik je opremljen z kakovostne komponente, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo Mere: 247 x 687 x 518 mm Teža: 30 kg Barva: Črna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki