cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Bugera BT210TS

Bass omara z ravnim dizajnom in močjo 1600 W. Izdelana je iz lahke in izjemno trpežne konstrukcije ter prekrita s črnim viniljem. Opremljen je z dvema 10 "zvočnikoma TURBOSOUND, enim 1" HF gonilnikom za visoko ločljivost, ima obsežno notranjo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BT210TS | ID: 225874

Bugera BT210TS

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bass omara z ravnim dizajnom in močjo 1600 W. Izdelana je iz lahke in izjemno trpežne konstrukcije ter prekrita s črnim viniljem. Opremljen je z dvema 10 "zvočnikoma TURBOSOUND, enim 1" HF gonilnikom za visoko ločljivost, ima obsežno notranjo oporo za doseganje globokih nizkih koncev, ojačane vogale, praktične transportne ročaje in udarno odporen kovinski žar na sprednji strani. Povezava je mogoča s priključkom 2 x 1/4 "(Vhod / povezava) in 2 x speakON (Vhod / povezava). Velikost: 444,5 x 685,8 x 538,5 mm. Teža: 24,5 kg. Barva: Črna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki