cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
CCM
Ni na voljo

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Hokejske rokavice

Ko izgledaš dobro, se dobro počutiš. In ko se dobro počutiš, dobro igraš! Predstavljamo vam rokavice CCM TACKS AS-V, ki so oblikovane tako, da odlično zaščitijo vaše roke, a hkrati ohranijo maksimalno gibljivost. Zaščita, udobje, mobilnost. To so...
Ni na voljo
Ta izdelek ni na voljo. Priporočamo, da izbereš alternativen izdelek ali si nastaviš spremljanje razpoložljivosti.
Izberi alternativo (4)
Hokejske rokavice CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Hokejske rokavice

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Hokejske rokavice

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: AC100065859 | ID: 1085761

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Hokejske rokavice

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ko izgledaš dobro, se dobro počutiš. In ko se dobro počutiš, dobro igraš! Predstavljamo vam rokavice CCM TACKS AS-V, ki so oblikovane tako, da odlično zaščitijo vaše roke, a hkrati ohranijo maksimalno gibljivost. Zaščita, udobje, mobilnost. To so osnovne lastnosti rokavic CCM Tacks AS-V. Model profesionalnih rokavic AS-V PRO je zasnovan za zahtevne profesionalne igralce in se pogosto uporablja v profesionalnih ligah po vsem svetu.

  • Konstrukcija rokavic je zasnovana za maksimalno zaščito. ASD s poliestrom PRO+ in PU usnjem bo zagotovil zaščito, vredno elitne ravni. Hkrati je rokavica popolnoma gibljiva in vas ne omejuje pri nobenem gibanju.
  • Notranji del je ustvarjen s tehnologijo POLYGIENA + ODOR CRUNCH TREATED LINERS in udobno peno, ki je mehka, udobna in ima povečano antibakterijsko obdelavo proti neprijetnim vonjavam, ki pomaga ohranjati vaše rokavice sveže.
  • Zaščita prstov je na elitni ravni, hkrati pa ohranja maksimalno svobodo gibanja. Od velikosti 11'' (in več) imajo rokavice dvodelni upogljivi ščitnik za palec za popolno mobilnost in popoln oprijem palice. Trije delovni prsti z zaščito iz pene dvojne gostote in PE vložki. Zadnji del rokavice je zaščiten z integriranimi vložki skupaj z materialom D3O. Notranja dlan je izdelana iz prijetnega, hitro sušečega materiala z oprijemom, ki zajame popoln občutek med igralcem in hokejsko palico.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Starostna skupina

Sezona


Velikost

Velikost

14


Lastnosti

Serije

Barva glede na proizvajalca

Navy/White


Pakiranje

Količina paketa (kos)

2


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki