cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cleveland HB Soft 2 11 Leva roka 32"

Model 11 ima eno najbolj priljubljenih oblik glave Putter in ima krilato kladivo združeno z enojno upogibno cevjo in poravnavo s tremi črtami – kar je najbolj primerno za raven udarec. Serija HB SOFT 2 putters vključuje tehnologijo obraza z...
Na poti 1 kos
Predviden datum dobave 19.04.2024
Putter Cleveland HB Soft 2 11 Leva roka 32"

Cleveland HB Soft 2 11 Leva roka 32"

159 €

Koda izdelka: 11239039 | ID: 1125836

Cleveland HB Soft 2 11 Leva roka 32"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Model 11 ima eno najbolj priljubljenih oblik glave Putter in ima krilato kladivo združeno z enojno upogibno cevjo in poravnavo s tremi črtami – kar je najbolj primerno za raven udarec.

  • Serija HB SOFT 2 putters vključuje tehnologijo obraza z optimizirano hitrostjo za normalizacijo razdalje, ki je združena z zasnovami, specifičnimi za udarce, za natančno nastavljene, skoraj prilagojene putters po optimalni ceni.
  • HB SOFT 2 združuje priznano Speed ​​Optimized Face Technology z devetimi, posebnimi modeli udarcev in vrhunskimi komponentami za bolj pristne udarce in dosleden občutek zamaha po liniji. Preprosto izberite pravo vrsto udarca in obliko glave za vas, mi pa bomo vse ostalo nastavili po specifikacijah. Ja, govorimo o slogu hosel, obešanju prstov, poravnalnih linijah in prijemih. Tako dobite dosledno zmogljivost na daljavo v fino nastavljenem Putterju skoraj po meri za optimalno ceno.

TEHNOLOGIJA OBRAZA, OPTIMIZIRANA HITROST

  • Z MEHKIMI se gosto združene linije žlebov na sredini obraza razširijo proti peti in prstom ter uravnotežijo prenos energije čez udarno območje za normalizacijo hitrosti žoge. prevod? Dobiš bolj predvidljive razdalje pri vsakem udarcu, tudi pri zgrešenih zadetkih.
  • In da bi ohranili doslednost razdalje, ne glede na to, katero obliko glave HB SOFT 2 izberete, so inženirji izmerili lastnosti CG in MOI vsakega modela ter prilagodili njegov vzorec čelnega rezkanja za optimalno poravnavo.

STROKE SPECIFIČNI DIZAJN

  • Ne glede na to, ali so vam všeč rezila, kladiva ali hibrid obeh, imajo HB SOFT 2 Putters devet dizajnov, ki so skrbno sestavljeni za vrste ravnega ali rahlega loka. Ko izberete svojo vrsto udarca in želeno obliko glave Putterja, imamo vse drugo usklajeno, da to dopolnimo – slog cevke, obešanje prstov, sistem poravnave in oprijem – tako da lahko samozavestno stojite nad žogico in veste, da je vse popolnoma sinhronizirano.

KONZISTENTEN OBČUTEK NIGANJA

  • Vsak HB SOFT 2 Putter ima dosleden občutek nihanja – od modela do modela – ne glede na to, katero dolžino gredi izberete. Clevelandova skupina za raziskave in razvoj je skrbno analizirala vsako obliko HB SOFT 2 Putter pri vsaki razpoložljivi dolžini gredi, nato pa uporabila protiutež, da je izpopolnila obe standardni dolžini. Poleg tega sta oba ročaja kopita enako obtežena, tako da se občutek nihanja in ravnotežje ne spremenita, ne glede na to, ali uporabljate prevelik ali pištolski ročaj.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Okvir

Head Shape

11


Mere in teža

Dolžina

32"


Priporočljivi dodatki