cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cleveland HB Soft 2 11 S Desna roka 34"

Oblika kladiva s krili modela 11S, ki se ponaša z eno izmed najbolj priljubljenih oblik glave Putter, je združena s cevjo s poševnim vratom in preprosto enočrtno poravnavo – najbolj primerna za rahel lok. Serija HB SOFT 2 putters vključuje...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Dodatni popust na ta izdelek s kodo PGAMASTERS5      
Cena po uporabi kode:   €151,05 
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-17
Putter Cleveland HB Soft 2 11 S Desna roka 34"

Cleveland HB Soft 2 11 S Desna roka 34"

159 €

Koda izdelka: 11239026 | ID: 1125823

Cleveland HB Soft 2 11 S Desna roka 34"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Oblika kladiva s krili modela 11S, ki se ponaša z eno izmed najbolj priljubljenih oblik glave Putter, je združena s cevjo s poševnim vratom in preprosto enočrtno poravnavo – najbolj primerna za rahel lok.

  • Serija HB SOFT 2 putters vključuje tehnologijo obraza z optimizirano hitrostjo za normalizacijo razdalje, ki je združena z zasnovami, specifičnimi za udarce, za natančno nastavljene, skoraj prilagojene putters po optimalni ceni.
  • HB SOFT 2 združuje priznano Speed ​​Optimized Face Technology z devetimi, posebnimi modeli udarcev in vrhunskimi komponentami za bolj pristne udarce in dosleden občutek zamaha po liniji. Preprosto izberite pravo vrsto udarca in obliko glave za vas, mi pa bomo vse ostalo nastavili po specifikacijah. Ja, govorimo o slogu hosel, obešanju prstov, poravnalnih linijah in prijemih. Tako dobite dosledno zmogljivost na daljavo v fino nastavljenem Putterju skoraj po meri za optimalno ceno.

TEHNOLOGIJA OBRAZA, OPTIMIZIRANA HITROST

  • Z MEHKIMI se gosto združene linije žlebov na sredini obraza razširijo proti peti in prstom ter uravnotežijo prenos energije čez udarno območje za normalizacijo hitrosti žoge. prevod? Dobiš bolj predvidljive razdalje pri vsakem udarcu, tudi pri zgrešenih zadetkih.
  • In da bi ohranili doslednost razdalje, ne glede na to, katero obliko glave HB SOFT 2 izberete, so inženirji izmerili lastnosti CG in MOI vsakega modela ter prilagodili njegov vzorec čelnega rezkanja za optimalno poravnavo.

STROKE SPECIFIČNI DIZAJN

  • Ne glede na to, ali so vam všeč rezila, kladiva ali hibrid obeh, imajo HB SOFT 2 Putters devet dizajnov, ki so skrbno sestavljeni za vrste ravnega ali rahlega loka. Ko izberete svojo vrsto udarca in želeno obliko glave Putterja, imamo vse drugo usklajeno, da to dopolnimo – slog cevke, obešanje prstov, sistem poravnave in oprijem – tako da lahko samozavestno stojite nad žogico in veste, da je vse popolnoma sinhronizirano.

KONZISTENTEN OBČUTEK NIGANJA

  • Vsak HB SOFT 2 Putter ima dosleden občutek nihanja – od modela do modela – ne glede na to, katero dolžino gredi izberete. Clevelandova skupina za raziskave in razvoj je skrbno analizirala vsako obliko HB SOFT 2 Putter pri vsaki razpoložljivi dolžini gredi, nato pa uporabila protiutež, da je izpopolnila obe standardni dolžini. Poleg tega sta oba ročaja kopita enako obtežena, tako da se občutek nihanja in ravnotežje ne spremenita, ne glede na to, ali uporabljate prevelik ali pištolski ročaj.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Okvir

Head Shape


Mere in teža

Dolžina

34"


Priporočljivi dodatki