cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Cleveland HB Soft Milled 14 Desna roka 35"

HB SOFT Milled 14 Putter združuje zasnovo s polnim kladivom in cevjo z enim upogibom ter visokokontrastno poravnavo s tremi črtami – kar je najbolj primerno za raven udarec. Popolnoma HB SOFT Milled linija Putters zagotavlja vrhunsko kombinacijo...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
230 €
249 €
- 7 %
Putter Cleveland HB Soft Milled 14 Desna roka 35"

Cleveland HB Soft Milled 14 Desna roka 35"

230 €
249 €
- 7 %

Koda izdelka: 11215233 | ID: 1125857

Cleveland HB Soft Milled 14 Desna roka 35"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

HB SOFT Milled 14 Putter združuje zasnovo s polnim kladivom in cevjo z enim upogibom ter visokokontrastno poravnavo s tremi črtami – kar je najbolj primerno za raven udarec.

  • Popolnoma HB SOFT Milled linija Putters zagotavlja vrhunsko kombinacijo funkcij in tehnologij po neustavljivi ceni. S cenovno dostopnim postopkom rezkanja naredijo natančnost rezkanja dosegljivo vsem.

BREZKANE GLAVE

  • Najprej ulivanje, nato CNC rezkanje za natančno obtežitev in jasne linije. Rezkamo samo obraz in hrbet, ker to vpliva na zmogljivost. To je pametnejše rezkanje, ki zmanjšuje količino odpadkov in zagotavlja kot britev oster pogled na naslov po dostopni ceni.

TEHNOLOGIJA ZA OBRAZ, OPTIMIZIRANA HITROST (MEHKA)

  • Ne smete zgrešiti samo zaradi udarca izven centra. S SOFT zapletena mreža rezkanih utorov pomaga normalizirati prenos energije po obrazu, tako da dobite dosledno hitrost in razdaljo, ne glede na to, kam udarite.

IZBERI SVOJO POTEZKO, NATO SVOJO OBLIKO.

  • Ne glede na to, ali ste igralec s kladivom, igralec na občutek ali nekje vmes, potrebujete poravnavo, ki ustreza vašemu udarcu. Zato HB SOFT Milled Putters odlikujejo oprijem, cev in shema poravnave, zasnovana posebej za rahel lok ali ravni udarec.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Okvir

Head Shape

14


Mere in teža

Dolžina

35"


Priporočljivi dodatki