cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cleveland HB Soft Milled UST 11 S-Bend Desna roka 35"

HB Soft Milled 11S ima priznano zasnovo kladiva s krili v kombinaciji s cevjo s poševnim vratom, kar je najbolj primerno za rahel lok. Popolnoma HB SOFT Milled linija Putters zagotavlja vrhunsko kombinacijo funkcij in tehnologij po neustavljivi...
Na poti 1 kos
Predviden datum dobave 19.04.2024
Putter Cleveland HB Soft Milled UST 11 S-Bend Desna roka 35"

Cleveland HB Soft Milled UST 11 S-Bend Desna roka 35"

299 €

Koda izdelka: 30226678 | ID: 1125872

Cleveland HB Soft Milled UST 11 S-Bend Desna roka 35"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

HB Soft Milled 11S ima priznano zasnovo kladiva s krili v kombinaciji s cevjo s poševnim vratom, kar je najbolj primerno za rahel lok.

  • Popolnoma HB SOFT Milled linija Putters zagotavlja vrhunsko kombinacijo funkcij in tehnologij po neustavljivi ceni. S cenovno dostopnim postopkom rezkanja naredijo natančnost rezkanja dosegljivo vsem.

BREZKANE GLAVE

  • Najprej ulivanje, nato CNC rezkanje za natančno obtežitev in jasne linije. Rezkamo samo obraz in hrbet, ker to vpliva na zmogljivost. To je pametnejše rezkanje, ki zmanjšuje količino odpadkov in zagotavlja kot britev oster pogled na naslov po dostopni ceni.

TEHNOLOGIJA ZA OBRAZ, OPTIMIZIRANA HITROST (MEHKA)

  • Ne smete zgrešiti samo zaradi udarca izven centra. S SOFT zapletena mreža rezkanih utorov pomaga normalizirati prenos energije po obrazu, tako da dobite dosledno hitrost in razdaljo, ne glede na to, kam udarite.

IZBERI SVOJO POTEZKO, NATO SVOJO OBLIKO.

  • Ne glede na to, ali ste igralec s kladivom, igralec na občutek ali nekje vmes, potrebujete poravnavo, ki ustreza vašemu udarcu. Zato HB SOFT Milled Putters odlikujejo oprijem, cev in shema poravnave, zasnovana posebej za rahel lok ali ravni udarec.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka


Okvir

Head Shape


Mere in teža

Dolžina

35"


Priporočljivi dodatki