cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Cleveland Launcher XL Irons Right Hand 6-PW Steel Regular

Za boljše igranje golfa ni rešitve, ki bi ustrezala vsem. Zato smo Launcher XL Irons naredili votle in močne v dolgih Ironsih, nato pa smo jim v kratkih hlačah dali natančne votline. To je odpuščanje, kjer ga potrebujete, in nadzor, kjer ga...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Golf palica - železa Cleveland Launcher XL Irons Right Hand 6-PW Steel Regular

Cleveland Launcher XL Irons Right Hand 6-PW Steel Regular

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 11214721 | ID: 1041376

Cleveland Launcher XL Irons Right Hand 6-PW Steel Regular

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Za boljše igranje golfa ni rešitve, ki bi ustrezala vsem. Zato smo Launcher XL Irons naredili votle in močne v dolgih Ironsih, nato pa smo jim v kratkih hlačah dali natančne votline. To je odpuščanje, kjer ga potrebujete, in nadzor, kjer ga želite, vse iz istega sklopa Irons.

XL DIZAJN GLAVE

  • To je ogromno: večja glava pomeni MOI 3.081 g - cm2 pri 7-Ironu - našem največjem železu za izboljšanje igre Cleveland Golf. To je največja razdalja z največjo zabavo.

MAINFRAME

  • Tehnologija spremenljivega obraza MainFrame, oblikovana z uporabo umetne inteligence, poveča hitrost žoge, medtem ko edinstvene zasnove obtežilnih blazinic zagotavljajo maksimalno odpuščanje po obrazu.

AKCIJA MASS CB

  • 8 g utež, nameščena na koncu ročaja, zagotavlja boljše ravnotežje za večji nadzor brez dodatnega napora.
PODPLAT V OBLIKI V
  • Dvignjen sprednji rob drsi skozi travnato površino z veliko manjšim uporom kot tipičen ravni podplat za ohranjanje hitrosti in moči pri težkih udarcih.
LOFT SPECIFIČNI ŽLEBI
  • Podstrešja 4i-7i imajo širše, bolj ravne utore. Podstrešja 8i-DW imajo tesno razmaknjene, globlje in višje vrteče klinaste utore. Višja podstrešja imajo tudi lasersko rezkane utore za izboljšano trenje.

NATANČNOST ZGRADBE

  • Če je vaša prednostna naloga natančnost, je ta konfiguracija po meri pol palca krajša brez protiutežja za največji nadzor.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Spol

Starostna skupina


Lastnosti

Prednostna roka

Flex

Shaft


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Število golf klubov

5


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki