cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Crosley CR6019A Executive Black/White

Eleganten prenosni USB gramofon z retro zasnovo in pogonom na jermen. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, ročno roko povratnega tona, 3,5 mm izhod za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CR6019A-BK | ID: 226794

Crosley CR6019A Executive Black/White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eleganten prenosni USB gramofon z retro zasnovo in pogonom na jermen. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, ročno roko povratnega tona, 3,5 mm izhod za slušalke, izhod RCA, izhod AUX in vrata USB za digitalizacijo v računalnik ali Mac. Ima funkcijo AutoStop, igra 33 hitrosti 1/3, 45 in 78 vrtljajev na minuto in je opremljen z napajanjem, pod preprogo iz vinilne gume in plastično redukcijo za samske. Izdelana je v črno / beli barvi. Velikost: 390 x 390 x 165 mm. Teža: 3,1 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Black/White


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki