cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Crosley CR6019A Executive Blue/Cream

4
Eleganten prenosni USB gramofon z retro zasnovo in pogonom na jermen. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, ročno roko povratnega tona, 3,5 mm izhod za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prenosni gramofon Crosley CR6019A Executive Blue/Cream

Crosley CR6019A Executive Blue/Cream

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CR6019A-TL | ID: 226796

Crosley CR6019A Executive Blue/Cream

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eleganten prenosni USB gramofon z retro zasnovo in pogonom na jermen. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, ročno roko povratnega tona, 3,5 mm izhod za slušalke, izhod RCA, izhod AUX in vrata USB za digitalizacijo v računalnik ali Mac. Ima funkcijo AutoStop, igra 33 hitrosti 1/3, 45 in 78 vrtljajev na minuto in je opremljen z napajanjem, pod preprogo iz vinilne gume in plastično redukcijo za samske. Izdelana je v modro / krem barvi. Velikost: 390 x 390 x 165 mm. Teža: 3,1 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca

Cream


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4

Stanislav J.

Splošni vtis

Datum
29.11.2016

Gramofon je náchylný na kvalitu desky, některé skáčou opravdu hodně, jiné bez problémů. Repráčky jsou slabé, opravdu jen na klidný poslech bez nároků na kvalitu zvuku (tu ale asi nikdo nečeká...).