cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Crosley CR8005C Cruiser II Green

Eleganten, prenosni gramofon z retro zasnovo, pogonom na jermen in z možnostjo igranja na baterije. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, režo za 6 x AA...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CR8005C-GR | ID: 226791

Crosley CR8005C Cruiser II Green

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eleganten, prenosni gramofon z retro zasnovo, pogonom na jermen in z možnostjo igranja na baterije. Nahaja se v telesu z obliko kovčka, z lesenim okvirjem in površino, prevlečeno z usnjarko. Vsebuje dinamične stereo zvočnike, režo za 6 x AA baterije, ročno roko povratnega tona, 3,5 mm izhod za slušalke, RCA izhod in AUX izhod. Ima funkcijo AutoStop, igra 33 hitrosti 1/3, 45 in 78 vrtljajev na minuto in je opremljen z napajanjem, pod preprogo iz vinilne gume in plastično redukcijo za samske. Izdelana je v zeleni barvi. Velikost: 360 x 270 x 120 mm. Teža: 2,5 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Zelena


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki