cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Crosley CR8008A Soundbomb Blue/Orange

Prenosni zvočnik, vgrajen v eleganten kovček z lesenim okvirjem. Ima zmogljive zmogljivosti in omogoča predvajanje glasbe iz MP3 ali drugih prenosnih naprav. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, 1 "visokotonskim visokotoncem, 6" zvočnikom v...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CR8008A-BL | ID: 226800

Crosley CR8008A Soundbomb Blue/Orange

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Prenosni zvočnik, vgrajen v eleganten kovček z lesenim okvirjem. Ima zmogljive zmogljivosti in omogoča predvajanje glasbe iz MP3 ali drugih prenosnih naprav. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, 1 "visokotonskim visokotoncem, 6" zvočnikom v celotnem obsegu, kontrolomi za nizke in visoke tonove, vhodnim vhodom za mikrofon 1/4 "in vhodnim vhodom. Zasnova naprave je dopolnjena z vinilno prevleko, integriranim ročajem in bron Elementi. Napajajo ga polnilne Li-Ion baterije s časom predvajanja do 15 ur ali 12V napajalnikom (vključen), ima napajalni kabel, polnilne baterije, polnilnik in 3,5 mm priključni kabel. Modra / oranžna barva Dimenzije: 410 x 395 x 175 mm Teža: 3,5 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA