Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Delphin Feeder Rod Holder Atoma BEND Dodatek za ribiški stol

5
Delphin Atoma BEND je zasnovan kot nosilec palice za feeder ribolov. Ima ročaj s spremenljivim premerom 25, 30 in 36 mm, tako da se prilega skoraj vsem foteljem na trgu. Prednost ročaja je v tem, da je opremljen s sponko, zato ni treba vsakič...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-19
11 €
Dodatek za ribiški stol Delphin Feeder Rod Holder Atoma BEND Dodatek za ribiški stol

Delphin Feeder Rod Holder Atoma BEND Dodatek za ribiški stol

11 €

Koda izdelka: 101001471 | ID: 1103540

Delphin Feeder Rod Holder Atoma BEND Dodatek za ribiški stol

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Delphin Atoma BEND je zasnovan kot nosilec palice za feeder ribolov. Ima ročaj s spremenljivim premerom 25, 30 in 36 mm, tako da se prilega skoraj vsem foteljem na trgu. Prednost ročaja je v tem, da je opremljen s sponko, zato ni treba vsakič sneti celega sistema s stola. Preprosto odklenite sponko in izvlecite nosilec, ročaj pa ostane pripravljen na stolu za ribolov. Druga prednost tega ročaja je, da se prilega več držalom iz serije ATOMA. Zahvaljujoč temu lahko držala med seboj zamenjate po potrebi, ne da bi morali odstraniti celotno držalo.

  • Samo držalo je opremljeno s črno in mehko EVA peno, ki preprečuje možnost poškodbe palice. Zahvaljujoč svoji nepravilni, valoviti obliki se palica vedno popolnoma prilega svojemu mestu. Poleg tega ima držalo univerzalni navoj, v katerega je mogoče priviti npr. večje držalo in tako lahko služi kot konektor oz. kratka podaljška.

Tehnični parametri:

  • Skupna dolžina: 230 mm
  • Premer: 28 mm
  • Premer ročaja: 25,30,36 mm

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Serije


Pakiranje

Količina paketa (kos)

1


Država

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Sylvain K.

Splošni vtis

Datum
13.03.2024

Très bon produit et pratique