Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Delphin Feeder Rod Holder Atoma MULTI Dodatek za ribiški stol

Univerzalno držalo za krmilnico v obliki črke L, primerno za uporabo v kombinaciji z držalom za palico ali kot držalo za mrežo za krmiljenje. Uporablja se lahko tudi kot ločen zadnji nosilec palice. Ima ročaj s spremenljivim premerom 25, 30 in 36...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-19
9,79 €
10,50 €
- 6 %
Dodatek za ribiški stol Delphin Feeder Rod Holder Atoma MULTI Dodatek za ribiški stol

Delphin Feeder Rod Holder Atoma MULTI Dodatek za ribiški stol

9,79 €
10,50 €
- 6 %

Koda izdelka: 101001474 | ID: 1103542

Delphin Feeder Rod Holder Atoma MULTI Dodatek za ribiški stol

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Univerzalno držalo za krmilnico v obliki črke L, primerno za uporabo v kombinaciji z držalom za palico ali kot držalo za mrežo za krmiljenje. Uporablja se lahko tudi kot ločen zadnji nosilec palice. Ima ročaj s spremenljivim premerom 25, 30 in 36 mm, zahvaljujoč kateremu se prilega skoraj vsem standardno izdelanim stolom na trgu. Prednost ročaja je tudi v tem, da je opremljen s sponko, zaradi katere ni potrebno vedno sneti celotnega sistema s stola. Preprosto odklenite sponko in izvlecite držalo, ročaj pa ostane pripravljen na stolu za naslednji ribolov. Druga prednost tega ročaja je, da se prilega več držalom iz serije ATOMA. Zahvaljujoč temu lahko držala po potrebi zamenjate, ne da bi morali odstraniti celotno držalo. Držalo ima standardni navoj kot tudi vezni konektor z navojem večjega premera. Zahvaljujoč temu temu držalu ''odgovarja'' vsako standardno proizvedeno držalo za palice ali mrežo.

Tehnični parametri:

  • Skupna dolžina: 230 mm
  • Premer: 16 mm
  • Premer ročaja: 25, 30, 36 mm

Parametri in specifikacija

Pakiranje

Količina paketa (kos)

1


Država

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Kitajska