Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Delphin Feeder Rod Holder EVA Vario 30cm Dodatek za ribiški stol

5
EVA VARIO je sofisticirano držalo za palice, zasnovano predvsem za feeder tehniko. Njena površina je izdelana iz črne EVA pene, ki odlično drži palico na mestu in preprečuje njeno poškodbo. Zaradi nepravilne, valovite oblike pene lahko vrvica...
Na zalogi 2 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-19
14,20 €
14,40 €
Dodatek za ribiški stol Delphin Feeder Rod Holder EVA Vario 30cm Dodatek za ribiški stol

Delphin Feeder Rod Holder EVA Vario 30cm Dodatek za ribiški stol

14,20 €
14,40 €

Koda izdelka: 101001469 | ID: 1103537

Delphin Feeder Rod Holder EVA Vario 30cm Dodatek za ribiški stol

To je samodejni prevod s programsko opremo:

EVA VARIO je sofisticirano držalo za palice, zasnovano predvsem za feeder tehniko. Njena površina je izdelana iz črne EVA pene, ki odlično drži palico na mestu in preprečuje njeno poškodbo. Zaradi nepravilne, valovite oblike pene lahko vrvica prosto prehaja, ko se zaskoči v utor. Konci držala so opremljeni s plastičnimi izboklinami, ki preprečujejo padec palice med ostrimi udarci. Zanimiva lastnost je prefinjen sistem zategovanja, zahvaljujoč kateremu je mogoče stranske plastične izbokline nastaviti pod katerimkoli kotom. Držalo lahko prilagodite ne glede na to, ali lovite s konicami palic navzgor ali tik nad vodno gladino. Celoten sistem nato pritrdite tako, da ga privijete na podajalno stojalo, oporo ali drugo oporo.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Serije


Pakiranje

Količina paketa (kos)

1


Država

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5