cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Denon MCX8000 DJ kontroler

4,71
MCX 8000 je samostojni DJ Player in DJ Controller. Računalnik ni potrebenDa! Vodite DJ stojnico z novim samostojnim MCX8000 in navadni komplet spremenite v popolno koncertno doživetje. Dva zaslona z visoko ločljivostjo nadzirata revolucionarno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
DJ kontroler Denon MCX8000 DJ kontroler

Denon MCX8000 DJ kontroler

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: MCX8000 | ID: 226313

Denon MCX8000 DJ kontroler

To je samodejni prevod s programsko opremo:

MCX 8000 je samostojni DJ Player in DJ Controller. Računalnik ni potrebenDa! Vodite DJ stojnico z novim samostojnim MCX8000 in navadni komplet spremenite v popolno koncertno doživetje. Dva zaslona z visoko ločljivostjo nadzirata revolucionarno samostojno programsko opremo Engine 1.5 Denon DJ in delovanje Serato® DJ. V celoti je napolnjen s 4-kanalnim digitalnim mešalnikom, ki ima 3 vgrajene takojšnje učinke za programsko opremo Engine in linijske vhode. Trdna kovinska konstrukcija je pritrjena s hitrostjo občutljivimi blazinicami za podloge, zvitke, rezalnike in vzorce.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vgrajena programska oprema za motorje
Kaj je motor? Engine je ekskluzivna revolucionarna programska oprema DJ pod pokrovom MCX8000, ki vam omogoča nastop brez prenosnika. Ta neverjetna programska oprema vas pripelje spredaj in po sredini, da lahko predvajate svoje komplete z možnostjo, da samo uporabite pogon palca z motorjem. Programska oprema Engine 1.5 ima številne prednosti, ko je enkrat nameščena v osebnem računalniku / Macu, da ustvari sezname predvajanja / zaboje in nastavi analizo celotne knjižnice.

Serato DJ Ready
Prednost imate najboljše iz obeh svetov, saj je MCX8000 združljiv z najnovejšo programsko opremo Serato DJ in vam omogoča uporabo 4-kanalov. Obstaja tudi paket za nadgradnjo DVS, ki daje MCX8000 neomejene možnosti.

Preprosto oddajanje
Prehod med dvema DJ-jema z lahkoto! Med kompleti ni nobenih prekinitev, saj programska oprema Engine DJ-ju omogoča, da se vklopi v MCX8000 prek USB-ja ali Serato DJ-ja, medtem ko je sinhroniziran z vibracijo. Za bliskovni pogon sta na voljo dve vrati USB, na hrbtni strani MCX8000 pa se nahajajo USB vrata za zunanji trdi disk, ki se uporabljajo s Serato DJ.

Zvok in učinki so pomembni
MCX8000, zgrajen z vgrajenimi zvočnimi učinki in 24-bitnim neokrnjenim zvokom, ponuja visokokakovosten krmilnik z izhodi XLR za DJ kabino in PA sistem. Kot dodatek neverjetnemu zvoku so vgrajeni trije zvočni učinki: zakasnitev, odmev in šum.

Naslednja generacija visoko zmogljivega predvajalnika / krmilnika
MCX8000 je edini medijski predvajalnik / krmilnik, ki ima lastno vgrajeno programsko opremo in brezhibno vmesnike s Serato DJ. DJ-a poganjamo v naslednjo generacijo visoko zmogljive samostojne tehnologije (Engine) z zasloni visoke ločljivosti, hkrati upravljam Serato DJ in solidnim 24-bitnim 4-kanalnim mešalnikom profesionalnega razreda, zaradi česar ste neomejeni.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Vgrajena zvočna kartica

Da


Pakiranje

Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Teža

8,3 kg


Država

Država izvora

Tajvan


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

4,71

Martin R.

Splošni vtis

Datum
13.12.2016

Je to pevné ako tank, tlačidlá: kombinácia tvrdá guma a plast. Otočné ovládače všetky pogumované - nešmýkajú sa. Úplne všetky tlačidlá podsvietené. Tlačidlá Play a Cue plastové s vrstvou kovu na povrchu s vyrytými značkami CUE a PLAY ktoré nikdy používaním nezoderiete! Vynikajúca kvalita mikrofónnych predzosilňovačov s vážne nízkym šumom, výborný, plný dynamický a ani v špičke neskreslený zvuk. Vstavané 2 efektové jednotky pre každý deck. viac na: https://www.youtube.com/watch?v=Sfo224GmbXg

Anonimno

Splošni vtis

Datum
14.07.2016

Vlajková loď DENON co dodat !