cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Elite Fly Tex Black 750 ml Kolesarske flaše

4,90
Elite Fly Tex je najpogosteje uporabljena steklenica za vodo WorldTour, ker je neverjetno lahka. Njegova rekordna teža (samo 54 g za 550 ml različico) nam omogoča, da pri izdelavi uporabimo manj plastičnega materiala in zagotavlja ergonomsko...
Na poti > 20 kos
Dobavitelj zaenkrat še ni navedel roka dobave, ki pa bo verjetno dolg.
Kolesarske flaše Elite Fly Tex Black 750 ml Kolesarske flaše

Elite Fly Tex Black 750 ml Kolesarske flaše

9,19 €

Koda izdelka: 01607197 | ID: 1086009

Elite Fly Tex Black 750 ml Kolesarske flaše

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elite Fly Tex je najpogosteje uporabljena steklenica za vodo WorldTour, ker je neverjetno lahka.

  • Njegova rekordna teža (samo 54 g za 550 ml različico) nam omogoča, da pri izdelavi uporabimo manj plastičnega materiala in zagotavlja ergonomsko strukturo Elite-classic, ki jo je enostavno stisniti, tako da je pretok tekočine obilen z najlažjimi. pritisk.

Ekstremni pretok tekočine

  • Ergonomski pokrovček s širšo ploščato potisno-povlečno šobo in širšim ustjem zagotavljata visok pretok tekočine, kar zagotavlja tudi mehko telo stekleničke: Fly Tex boste morali le nežno stisniti, da dobite močan pretok tekočine.
  • Ventil Fly Texa, ki ga enostavno odprete in zaprete z usti, je idealen, ko uporabljate to plastenko, medtem ko se premikate s kolesom. Večja odprtina omogoča enostavno polnjenje steklenice in pravilno pranje.

Kompaktna oblika

  • Stekleničke Elite Fly Tex, ki se ponašajo z dirkalno zasnovo, delujejo izjemno dobro in stabilno v vseh kletkah, tako da sta vstavljanje in izvlečenje stekleničke gladka in enostavna vsakič, ko vozite. Kompaktna zasnova pomeni, da je Fly kot nalašč za cestna kolesa, kot tudi kolesa za gramoz in gorska kolesa z manjšimi okvirji.
  • Praktična in trajnostna zgradba plastenke je zasnovana tako, da odstrani odvečni material med proizvodnjo in s tem zagotovi najlažji izdelek na trgu brez odpadkov.

Manj plastike, samo zmogljivost

  • Elite je trdno prepričan, da je vsak športnik odgovoren za skrb za svet in okolje, v katerem se vsi vozijo. Pri razvoju izdelkov in uvajanju novih trajnostnih proizvodnih procesov upoštevamo materiale in tehnologije. Zato smo ponosni, da uporabimo več kot 30 % manj plastike od povprečja, da ustvarimo eno samo steklenico serije Fly.
  • S tem, ko so steklenice Fly Tex tako lahke po zasnovi, lahko znatno zmanjšamo ogljični odtis in pomagamo zmanjšati pritisk na okolje z zagotavljanjem najnižjih emisij CO2 pri proizvodnji steklenic za vodo.

Higienski, inovativni materiali

  • Ta steklenička je izdelana iz inovativnih, mehkih in odpornih plastičnih materialov brez vonja, ki so rezultat 3-letne študije, izvedene z več univerzitetnimi raziskovalnimi centri.
  • Fly Tex je tudi higieničen in enostaven za pranje. Ima 20 % širše ustje v primerjavi s standardnimi plastenkami, kar strankam pomaga doseči boljšo hidracijo in ustrezno higienizirati svoje stekleničke. Steklenice Fly so primerne tudi za pomivanje v pomivalnem stroju pri 40 °C in jih je enostavno razstaviti, tako da lahko posušite telo steklenice in pokrovček s šobo ter se izognete nastanku plesni v notranjosti ali posledičnemu neprijetnemu vonju.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Black

Barva


Material

Material


Mere in teža

Prostornina

Premer

Teža (g)

51


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 32 uporabniških recenzij:

4,90

Filip B.

Splošni vtis

Datum
28.09.2023

Kvalitná fľaša z dobrého materiálu.

christian h.

Splošni vtis

Datum
16.08.2023
Ocenjena varianta

Die beste Fahrrad Trinkflasche auf dem Markt. Durch die Textur fallen die Kratzer nicht so auf, die vom Flaschenhalter oder Schmutz kommen können. Die Flasche lässt sich gut quetschen. Das Trinkventil lässt ordentlich Flüssigkeit durchströmen und man kann es zum Reinigen leicht zerlegen. DIe Flasche ist auch nach 3 Jahren noch dicht!

Andy S.

Splošni vtis

Datum
28.09.2023
Ocenjena varianta

Veľmi ľahká a príjemna fľaša. Vôbec nezapácha ani pri prvom použití. Páči sa mi jej dizajn a povrch materiálu.

Konrad G.

Splošni vtis

Datum
16.10.2023
Ocenjena varianta

Jakość ok. Uwaga kolor jasny beż, jaśniejszy niż na foto.

Martin S.

Splošni vtis

Datum
05.04.2023
Ocenjena varianta

Fľaše Elite Fly najlepšie cyklo fľaše aké som kedy mal .