cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Elite Jet Clear 350 ml Kolesarske flaše

5
Biorazgradljiv model iz stisljivega polietilena za hrano. Elite pozdravlja poseben model steklenice v svoji kolesarski ponudbi, Jet, izdelano iz biološko razgradljive plastike. Jet združuje najboljšo kakovost in zmogljivost najbolj cenjenih...
Na poti 4 kos
Dobavitelj zaenkrat še ni navedel roka dobave, ki pa bo verjetno dolg.
Kolesarske flaše Elite Jet Clear 350 ml Kolesarske flaše

Elite Jet Clear 350 ml Kolesarske flaše

6,29 €

Koda izdelka: 0206015 | ID: 1086032

Elite Jet Clear 350 ml Kolesarske flaše

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Biorazgradljiv model iz stisljivega polietilena za hrano.

 • Elite pozdravlja poseben model steklenice v svoji kolesarski ponudbi, Jet, izdelano iz biološko razgradljive plastike.
 • Jet združuje najboljšo kakovost in zmogljivost najbolj cenjenih steklenic Elite, kot so lahkotnost, obilen pretok tekočine in nastavek brez okusa, hkrati pa vključuje uporabo biorazgradljivega plastičnega materiala za zmanjšanje vpliva steklenice na okolje.

BIO alternativa za vašo hidracijo

 • Ustvarjanje bolj trajnostnih alternativ za izdelke, kot so športne plastenke, ki so v primerjavi s klasičnimi plastenkami za enkratno uporabo že okolju prijazen pristop, je zaradi povečane ozaveščenosti o uporabi plastike in njenih posledicah postala vedno bolj pereča zahteva. na okolje.
 • Plastenka Jet izpolnjuje te zahteve, saj skrajša čas, potreben za razgradnjo steklenice, ko vstopi v redne industrijske cikle kompostiranja, in tako postane ena najbolj inovativnih alternativ tradicionalnim nebiološko razgradljivim plastičnim steklenicam.
 • Plastični material, uporabljen za izdelavo Jeta, je obdelan s posebnim bio dodatkom, zaradi katerega mikroorganizmi, odgovorni za biorazgradnjo materialov, napadejo polimerno verigo plastike. Ta postopek bistveno skrajša čas, potreben za razgradnjo steklenice (3 mesece do 5 let).
 • Tega običajni plastični izdelki ne zmorejo (običajno traja od 100 do 1000 let, da se razgradijo).

Prefinjen dizajn

 • Steklenička ima nov športen, prefinjen in praktičen dizajn, ki nam je omogočil, da smo dosegli večjo odpornost telesa steklenice, hkrati pa ohranili nespremenjeno lahkotnost in mehkobo.
 • Jet, ki ga odlikuje eleganten in vijugast profil, je opremljen z oblikovanim ohišjem steklenice z manjšim premerom za lažje in boljše rokovanje, vstavljanje in odstranjevanje steklenice za vodo v vseh okoliščinah.
 • Standardni premer 74 mm Jet (66 mm za 350 ml različico) zagotavlja, da se lahko uporablja z vsemi komercialno dostopnimi mrežami za steklenice.

Hiter in obilen tok

 • Steklenička Jet vključuje pokrovček po meri Elite z inovativnim nastavkom push-pull, ki ne olajša le odpiranja in zapiranja med vožnjo s kolesom, ampak je zasnovan tudi za hitrejši in obilnejši pretok tekočine. kadarkoli.
 • Odprtina, ki se hitro odvije, omogoča lažje pranje in sušenje steklenice.

Varno in brez vonja

 • Tako kot vse stekleničke Elite je tudi Jet izdelan iz certificiranih plastičnih materialov brez BPA (bisfenol-A), ki so popolnoma varni in skladni z vsemi strožjimi predpisi EC in FDA glede izdelkov, ki pridejo v stik z živili.
 • Gumijasti nastavek steklenice se ponaša z inovativnim materialom brez vonja in okusa, ki je zasnovan za učinkovito ohranjanje nespremenjenega okusa tekočine.

Podrobnosti

 • Pralno v pomivalnem stroju do 75°C
 • Z graduirano lestvico

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Clear

Barva


Material

Mere in teža

Prostornina

Premer


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

Bernhard H.

Splošni vtis

Datum
22.05.2023
Ocenjena varianta

passt perfekt in mein neues bike. Lieferung hat wie immer bestens funktioniert.