cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Elite Jet Green Clear 950 ml Kolesarske flaše

5
Jet Green je Eliteova steklenica z bioplastiko rastlinskega izvora iz sladkornega trsa. Ta plastenka na biološki osnovi je le eden od mnogih projektov, ki jih je elita sprožila, da bi proizvodne cikle svoje ponudbe kolesarskih izdelkov naredila...
Na zalogi 10 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-19
9,49 €
10,90 €
- 12 %
Kolesarske flaše Elite Jet Green Clear 950 ml Kolesarske flaše

Elite Jet Green Clear 950 ml Kolesarske flaše

9,49 €
10,90 €
- 12 %

Koda izdelka: 0203003 | ID: 1085999

Elite Jet Green Clear 950 ml Kolesarske flaše

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Jet Green je Eliteova steklenica z bioplastiko rastlinskega izvora iz sladkornega trsa.

Ta plastenka na biološki osnovi je le eden od mnogih projektov, ki jih je elita sprožila, da bi proizvodne cikle svoje ponudbe kolesarskih izdelkov naredila bolj trajnostne.

 • Jet Green je praktična, večkrat uporabna in zmogljiva steklenica – je tudi okolju prijazna zahvaljujoč ohišju plastenke iz bioplastike. Preberite več o lastnostih te steklenice.

Najprej, kaj je bioplastika?

 • Bioplastika, izdelana iz sladkornega trsa, je opredeljena kot bioplastika, ker ni na osnovi nafte, ampak prihaja iz rastlinskih bioloških virov. V tem primeru iz sladkornega trsa.
 • Etanol na biološki osnovi, ki se uporablja za telo steklenice Jet Green, je odličen nadomestek za nafto za izdelavo izdelkov, ki lahko zagotovijo enake lastnosti tradicionalne plastike v smislu odpornosti, vendar z zmanjšanim vplivom na okolje v smislu emisij.

Trajnostni okoljski odtis

 • Proizvodnja bioplastičnih steklenic je eden od mnogih vidikov, v katere smo vlagali, da bi bila proizvodnja naših steklenic bolj trajnostna. Cilj je postati popolnoma ogljično nevtralen, kar pomeni ne samo zmanjšanje, ampak tudi kompenzacijo emisij CO2 v ozračje zaradi oskrbe s kisikom, ki jo povzroča gojenje sladkornega trsa.
 • Da bi razumeli njegove prednosti z vidika emisij, pomislite samo na proizvodnjo tisoč steklenic. Za proizvodnjo tisoč Jet Green iz sladkornega trsa smo lahko zmanjšali emisije CO2 v ozračje za približno 160 kg, kar je približno 3 kg. CO2 za vsak kg. proizvedene plastike.
 • To je doseženo tudi s tem, da sladkorni trs, ki se uporablja za Jet Green, izvira iz trajnostnega kmetovanja, ki ni posledica krčenja gozdov. Zaradi odličnih reprodukcijskih lastnosti sladkorni trs v izobilju raste tudi na manjših kmetijskih površinah.

…Praktičen je z obilnim pretokom tekočine

 • Poleg tega, da je okolju prijaznejša od tradicionalnih plastičnih steklenic, je Jet Green tudi praktična za uporabo med kolesarjenjem.
 • Pokrovček ima enako tehnologijo kot pri izdelavi stekleničk Fly, kar zagotavlja hiter in obilen pretok tekočine med hidracijo na kolesu. Poleg mehkega ohišja steklenice iz materiala, ki ga je mogoče stisniti, je pitje iz nje preprosto tudi zaradi praktičnega nastavka potisni in potegni, ki ga enostavno odprete in zaprete samo z usti, kar je kot nalašč za športna tekmovanja.

Podrobnosti

 • Ohišje steklenice iz rastlinskih virov
 • Primerno za pomivalni stroj (maks. 75°)
 • Brez BPA

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Clear

Barva


Material

Mere in teža

Prostornina

Premer


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

vivian p.

Splošni vtis

Datum
20.05.2023

Conforme