cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Elite Prism R Green Graphic Right Kolesarsko držalo za flaše

4
Prizma v recikliranih materialih je Eliteova kletka za steklenice iz reciklirane plastike. Eliteova trajnostna izvedba dolgotrajnega modela serije Prism s stranskim vstopom je narejena iz zavrženih plastičnih vlaken, ki prihajajo predvsem iz...
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-19
Kolesarsko držalo za flaše Elite Prism R Green Graphic Right Kolesarsko držalo za flaše

Elite Prism R Green Graphic Right Kolesarsko držalo za flaše

18,10 €

Koda izdelka: 0181027 | ID: 1085987

Elite Prism R Green Graphic Right Kolesarsko držalo za flaše

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Prizma v recikliranih materialih je Eliteova kletka za steklenice iz reciklirane plastike.

  • Eliteova trajnostna izvedba dolgotrajnega modela serije Prism s stranskim vstopom je narejena iz zavrženih plastičnih vlaken, ki prihajajo predvsem iz tekstilne industrije.
  • Tako kot kletka Prism Carbon ima tudi Prism izdelano iz recikliranega materiala značilno strukturo stranske obremenitve, ki je zasnovana tako, da omogoča lažji dostop do steklenic na manjših okvirjih in tesnih prostorih.

Korak za korakom zmanjševanje našega ekološkega ogljičnega odtisa

Podjetja se morajo zavedati svoje odgovornosti, ko gre za globalno onesnaževanje, in Elite želi ustrezno ukrepati. Zgodaj smo se odločili, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da zmanjšamo ekološki in ogljični odtis. Navdušeni smo, da lahko začnemo z novimi strategijami, da našim strankam zagotovimo okolju prijaznejše izdelke in surovine odlične kakovosti za odpornost in vzdržljivost.

  • Elite's Prism je izdelan iz 67,4 % reciklirane plastike pred uporabo, ki prihaja predvsem iz tekstilne industrije, ki je natančneje razvrščena kot sekundarni material, ker je narejena iz ostankov plastičnih vlaken, ki se zbirajo in ponovno predelajo za proizvodnjo.

Popoln za kolesa z vrečkami za pakiranje koles

Kletke Elite Prism so kletke za plastenke s stranskim vstopom, ki so zasnovane tako, da postanejo bolj praktične rešitve za prenašanje vode – zlasti za gorske kolesarje in kolesarje na gramozu. Kolesa Gravel in gorska kolesa imajo manjše okvirje koles in geometrijo, zaradi česar je polnjenje plastenk z vodo občasno precej zahtevno. Enako, ko se voziš z vrečami za bikepacking.

  • Modeli Prism prav tako zagotavljajo veliko udobje levičarjem, ki lahko izberejo levo nakladalno kletko za enostavno upravljanje steklenic med vožnjo.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca

Green Graphic


Material

Material

PMC


Država

Država izvora

Italija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4