cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Epiphone PRO-1 Les Paul Jr. Performance Pack Vintage Sunburst

3,90
Začetniški kitarski paket, ki vključuje električno kitaro z ohišjem v slogu Les Paul iz serije PRO-1, mini ojačevalnikom MityPRO s 3 W in programsko opremo Rocksmith (priložena koda) s kablom Rocksmith Tone. Električna kitara s telesom Les Paul...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PPEG-ENPLVSCH1 | ID: 225393

Epiphone PRO-1 Les Paul Jr. Performance Pack Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Začetniški kitarski paket, ki vključuje električno kitaro z ohišjem v slogu Les Paul iz serije PRO-1, mini ojačevalnikom MityPRO s 3 W in programsko opremo Rocksmith (priložena koda) s kablom Rocksmith Tone. Električna kitara s telesom Les Paul iz serije PRO-1. Odlikuje telo iz mahagonija. Vratni vijak je izdelan iz trdega javora in ima E-PRO profil v obliki črke C. Kitara odlikuje palico Rosewood z 22 prečkami, pikčnimi vložki, kromirano strojno opremo in Tune-o-matic mostom. Dolžina lestvice je 628 mm, širina matice pa 43 mm. Kitara je opremljena z Epiphone Ceramic 700T Zebra tuljavastim mostom z vgrajenim Shadow E-Tunerjem. Zvok nadzorujemo z enim gumbom za glavno glasnost in enim glavnim tonom. Izdelek je na voljo v zaključku Alpine White. Paket vsebuje tudi mini ojačevalnik MityPRO. Ojačevalnik ima 3 W moč in 3 "zvočnik z impedanco 4 Ohm. Zvok se nadzoruje z regulatorji glasnosti, ojačitve (distorzije) in glavnega volumna. Vključuje vhod, vhode MP3 Aux in izhod za slušalke. Ojačevalnik napaja 9 V baterija ali 500 mA minimalen vhod AC / DC (ni vključen). Paket vključuje gigbag, kitarski trak, kabel kitare s dolžino 3 m in 3 kitare.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Pakiranje

Ponujena konfiguracija

Set


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,90