cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Riot PWR ESL Pro Controller for iOS

Učinkovito igrajte mobilne igre na vaši napravi Apple s tem krmilnikom RiotPWR ESL iOS. Oblikovana zasnova zagotavlja trden in udoben oprijem, medtem ko dve igralni palici, D-pad in številni gumbi zagotavljajo izboljšan nadzor. Ta plug-and-play...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RP1950ESL | ID: 1040846

Riot PWR ESL Pro Controller for iOS

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Učinkovito igrajte mobilne igre na vaši napravi Apple s tem krmilnikom RiotPWR ESL iOS. Oblikovana zasnova zagotavlja trden in udoben oprijem, medtem ko dve igralni palici, D-pad in številni gumbi zagotavljajo izboljšan nadzor. Ta plug-and-play krmilnik RiotPWR ESL iOS uporablja kabelsko povezavo Lightning brez zakasnitve z odlično odzivnostjo, medtem ko neprekinjeno polnjenje ohranja napravo pod napetostjo. Zdaj je vključenih več gumbov, tako da je vaša mobilna igralna izkušnja čim bližja igralni konzoli na poti, skupaj z novim gumbom za skupno rabo, ki vam omogoča pretakanje in zajemanje igranja s funkcijami snemanja Ludu Mapp. Ludu Mapp ima več kot 1000+ iger in aplikacij za iOS, združljivih s krmilniki! Na koncu je tu še vhod za slušalke, tako da lahko priključite igralne slušalke za popolno igralno izkušnjo.
Riot PWR

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost

iOS


Funkcije

Povezljivost

Kabel

Bluetooth

Ne

število nožnih stikal

15

Brezžični nadzor

Ne


Lastnosti

Barva

Bela


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, Connection Cable


Napajanje

Napajanje

Lightning

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Mere in teža

Širina (mm)

150

Height (mm)

50

Globina (mm)

110

Teža (g)

280


Država

Država izvora

Kitajska