Izberi državo za dostavo naročila

Cena na zahtevo

Fallkniven H1zCoS Lovski nož

Nož Fallkniven H1 je zelo priročen nož impresivne moči. H1 je naš prvi pravi lovski nož in je poln zgodovine klasične severne skandinavske umetnosti izdelave nožev. Zaradi te dediščine H1 nima standardnega ščitnika za prste, vendar je varnost pri...
Cena na zahtevo
Na zahtevo bomo preverili ceno in razpoložljivost.
Lovski nož Fallkniven H1zCoS Lovski nož

Fallkniven H1zCoS Lovski nož

Koda izdelka: H1zCoS | ID: 1104583

Fallkniven H1zCoS Lovski nož

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nož Fallkniven H1 je zelo priročen nož impresivne moči. H1 je naš prvi pravi lovski nož in je poln zgodovine klasične severne skandinavske umetnosti izdelave nožev. Zaradi te dediščine H1 nima standardnega ščitnika za prste, vendar je varnost pri oprijemu povečana z njegovim ergonomsko oblikovanim teksturiranim ročajem iz plastike thermorun. Zaradi oblike ročaja in zasnove ročaja je H1 zaradi ročaja namenjen izkušenim lovcem in turistom na prostem. oblika. morate biti izkušen lovec ali ljubitelj na prostem, da boste lahko varno uporabljali ta klasičen, a napreden lovski nož.

Plašč
Pokrov rezila za H1 je brizgano oblikovan ovoj iz zytela, ki ponuja poenostavljeno, varno in močno kombinacijo lastnosti, ki bi morale zadovoljiti vse uporabnike. Tulec je mogoče upravljati z eno roko in ga je zelo enostavno vzdrževati čistega.

Jeklo
Rezilo je izdelano iz posebnega nerjavečega jekla Lam. CoS (laminirano kobaltno posebno jeklo). Po večletni uporabi tega jekla lahko ugotovimo, da je zelo dobro uravnoteženo in cenovno ugodno jeklo. Ima fino ravnovesje med ostrino in močjo, vendar ga je še vedno razmeroma enostavno ostriti. Je kaljeno in popuščeno na 60 HRC, trdoto, ki se nam zdi idealna za to jeklo v smislu ostrine in trdnosti.

Funkcija rezila
Posebna oblika rezila H1 je za obdelavo divjadi pri lovu. Nož H1 morda izgleda drugače, vendar deluje zelo dobro. Učinkovitost noža je v mnogih pogledih odvisna od osebe, ki nož dejansko drži. Vedeti, kje in kako narediti pravilen rez v divjad, je več kot nož. Lovci se morajo izogibati slabim urezninam, odstraniti dlake iz mesa, preprečiti rezanje organov in čim bolj zmanjšati pretok krvi po divjadi in lovcu. Kombinacija spretnega lovca in dobro oblikovanega noža je nepremagljiva! Zareze so dobro nameščene, divjad je čista in ni nepotrebnih rezov na mesu ali organih.

Dizajn rezila
Fallkniven H1 je tako videti optimalen lovski nož. Verjamemo, da je popolna dolžina lovskega rezila približno štiri do pet centimetrov, ne pa majhna dvopalčna rezila, ki se pogosto prodajajo lovcem. Lovski nož H1 je po zasnovi blizu profesionalnemu mesarskemu nožu. Pravilno dolžino rezila je treba kombinirati z obliko rezila, ki zagotavlja dolg, učinkovit rob za odiranje, in kar je najpomembneje, konico, ki je pravilno oblikovana za učinkovitost penetracije, saj mora lovski nož dobro delovati vzdolž roba in na konici. Konica lovskega noža H1 je zasnovana tako, da pomaga pri odiranju kože, tako da prodre v kožo, ne da bi zarezala v meso.

Trendsetter
Lovski nož Fallkniven H1 bo hitro postal vaša prva izbira za obdelavo divjadi in prenašanje na vaše lovske izlete. Vse značilnosti H1 so usklajene za največjo zmogljivost v številnih lovskih situacijah. Od ostrega, močnega in vzdržljivega jeklenega rezila z debelino rezila 0,2'', do kot britev ostrega konveksno brušenega rezila, do ravnega in ergonomskega ročaja iz termorun gume, do izjemno kompaktne velikosti, bo H1 zadovoljil zahtevne potrebe. izkušenih lovcev in pravih ljubiteljev narave.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število funkcij

1


Lastnosti

Sistem zaklepanja

Ne


Material

Material rezila

Trdota jekla

60 HRC

Ročaj material

Thermorun


Dodatki

Torba

Clip

Ne


Mere in teža

Dolžina rezila

Debelina rezila

Dolžina

Teža

180 g


Država

Država izvora

Švedska