cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Fender PM-3 Deluxe Triple 0, Vintage Sunburst

4,47
Paramount Deluxe Triple-0 odlikuje premišljena sestanka in izdelava resnično zelo zmogljivega inštrumenta. Deluxe Triple-0 rezalni model je oblikovan iz vrhunskega polnozrnatega lesa, vključno z nadgrajenim vzhodno indijskim roževjem hrbtom in ob...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 096-0291-203 | ID: 225597

Fender PM-3 Deluxe Triple 0, Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Paramount Deluxe Triple-0 odlikuje premišljena sestanka in izdelava resnično zelo zmogljivega inštrumenta. Deluxe Triple-0 rezalni model je oblikovan iz vrhunskega polnozrnatega lesa, vključno z nadgrajenim vzhodno indijskim roževjem hrbtom in ob straneh ter smrekovim vrhom Sitka in je opremljen s ščetkastim "X" rezbarijo, ki je zasnovan s prosto vibrirajočim in resonančnim tonom. Vsebuje tudi hitro igrajoč vrat iz mahagonija v obliki črke "C" z ebanovino, ki je zasnovan tako, da ustreza najzahtevnejšim slogom igranja. Vključuje ovitek z vlažilcem in trdo. Zaključek: Vintage Sunburst.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Oblika vratu: "C" Dolžina lestvice: 25,3 "(643 mm) Polmer prsta: 400 mm, število prečk: 20 Matica strune: Širina kostne matice: 44,5 mm, zaključek vratu: visok sijaj Fingerboard: vložki Ebony Position: Abalone in Controls of Mother-of-Pearl Dot: Volume, Bass, Treble, s tunerjem in Phase Controls Posebna elektronika: Fender® / Fishman® PM System

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Južna Koreja


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,47

Anonimno

Splošni vtis

Datum
08.11.2017

Krásna gitara menšieho vzrastu. Bezchybné vyhotovenie, hrá sa na nej ľahúčko. Akusticky konkrétny a vyvážený zvuk skrz-naskrz hmatníkom. Elektronika OK. Bez problémov prežila už dva koncerty a hneď prvý deň inšpirovala k novej skladbe. Všetci, čo na nej zatiaľ hrali, chválili. Toľko po mesiaci, spoľahlivosť ukážu roky.

Marian P.

Splošni vtis

Datum
10.04.2017

Spracovanie je na vysokej úrovni. Celé telo z masívneho dreva. Určite odporúčam.