cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Focal CMS 40

Aktivni, dvosmerni profesionalni studijski monitor iz serije CMS z izhodno močjo 50 W. Je najbolj kompakten monitor profesionalne ponudbe Focal. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Ponuja optimalno zvočno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CMS-40 | ID: 226094

Focal CMS 40

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Aktivni, dvosmerni profesionalni studijski monitor iz serije CMS z izhodno močjo 50 W. Je najbolj kompakten monitor profesionalne ponudbe Focal. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Ponuja optimalno zvočno integracijo in ultra realističen prenos zvoka. Opremljen je s srednjim nizkotoncem iz stekla iz stekla, s premerom 100 mm in enim Al invertnim visokotoncem. Dosega frekvenčni odziv 60Hz - 28kHz, največji SPL 97 dB, nizkofrekvenčni stopnji ojačevalnika (razred 25W AB), stopnja visokofrekvenčnega ojačevalnika (razred 25W AB), nastavljiva občutljivost (+ 4dBu / 0 / -10dBV), nizka -frekvenčna izravnava (0 - 450Hz), visokofrekvenčna izravnava (4,5 - 20 kHz), indikatorji moči in CLIP ter stikalo za vklop / izklop. Povezuje se preko vhodnih konektorjev: 1xXLR in 1xRCA (uravnoteženo 10 k in neuravnoteženo 47 k). Narejena je iz trpežnega aluminija s črnim zaključkom, ima gumijaste noge in možnost pritrditve na steno. Dimenzije: 238 x 156 x 155 mm. Teža: 5,5 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki