cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Focal CMS 50

Aktivni, dvosmerni profesionalni studijski monitor iz serije CMS z izhodno močjo 130 W. Je najbolj kompakten monitor profesionalne ponudbe Focal. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Ponuja optimalno zvočno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CMS-50 | ID: 226095

Focal CMS 50

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Aktivni, dvosmerni profesionalni studijski monitor iz serije CMS z izhodno močjo 130 W. Je najbolj kompakten monitor profesionalne ponudbe Focal. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Ponuja optimalno zvočno integracijo in ultra realističen prenos zvoka. Opremljen je s srednjim nizkotonskim sistemom iz steklenega stekla iz premera 130 mm in enim Al / Mg obratnim visokotoncem. Dosega frekvenčni odziv 55Hz - 28kHz, največji SPL 107 dB, stopnja nizkofrekvenčnega ojačevalnika (razred 80W AB), stopnja visokofrekvenčnega ojačevalnika (50W razred AB), nastavljiva občutljivost (+ 4dBu / 0 / -10dBV), nizka -frekvenčna izenačitev (0 - 450Hz), visokofrekvenčna izravnava (4,5 - 20 kHz), parametrični filter 160Hz, funkcija pripravljenosti, indikatorji napajanja in CLIP ter stikalo za vklop / izklop. Povezuje se preko vhodnih konektorjev: 1xXLR in 1xRCA (uravnoteženo 20k in neuravnoteženo 47k). Narejena je iz trpežnega aluminija s črnim zaključkom, ima gumijaste noge in možnost pritrditve na steno. Dimenzije: 289,5 x 190 x 201 mm. Teža: 7,7 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki