cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Focal Solo6 Be Black

Aktivni, dvosmerni profesionalni analogni studijski monitor iz serije SM-6 z izhodno močjo 250 W. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Opremljen je z enim Focal "W" kompozitnim nizkotničnim nizkotoncem tipa...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SM-6-SOLO-6-BE-BLACK | ID: 226099

Focal Solo6 Be Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Aktivni, dvosmerni profesionalni analogni studijski monitor iz serije SM-6 z izhodno močjo 250 W. Njegova velikost in podaljšani odziv basov zagotavljata odlično uporabnost. Opremljen je z enim Focal "W" kompozitnim nizkotničnim nizkotoncem tipa 6W4370B, s premerom 165 mm in enim invertnim visokotoncem, tipa TB871, izdelanim iz Berilija. Doseže frekvenčni odziv 40Hz - 40kHz, največji SPL 113 dB, stopnjo nizkofrekvenčnega ojačevalnika (150W BASH tehnologija), visoko frekvenčni ojačevalnik (100W razred AB), nastavljivo občutljivost (+ 4dBu ali -10dBV), ima stikalo za občutljivost vhoda, nastavitev nivoja zvočnika prek potenciometrov, izbirnik napetosti, LED indikator in stikalo ON / OFF. Povezuje se preko XLR vhodnih vtičnic (uravnoteženih 10 k). Izdelana je iz 19 mm MDF plošč s črnim zaključkom. Dimenzije: 330 x 240 x 290 mm. Teža: 11 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki