cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Focal Spirit Professional

4,20
Referenčne, zaprte studijske slušalke iz serije Spirit, namenjene profesionalni uporabi, snemalnim studiem, domačim studiem in oddajam v živo. Nudijo akustično pregledno, natančno in natančno reprodukcijo zvoka brez izkrivljanja, odlično...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SPIRIT-PRO | ID: 226107

Focal Spirit Professional

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Referenčne, zaprte studijske slušalke iz serije Spirit, namenjene profesionalni uporabi, snemalnim studiem, domačim studiem in oddajam v živo. Nudijo akustično pregledno, natančno in natančno reprodukcijo zvoka brez izkrivljanja, odlično izolacijo in optimalno udobje. Imajo obkrožno zasnovo, membrane Mylar / Titanium s premerom 40 mm, frekvenčni odziv 5Hz - 22kHz, impedanca 32 ohmov in občutljivost 102 dB SPL. Opremljeni so s 4 m navitim kablom iz OFC z nizko impedanco, ušesnimi blazinicami s spominsko peno in imajo teksturiran črn zaključek. Barva: črna Teža: 280 g.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,20

Florian S.

Splošni vtis

Datum
06.08.2017

Superb sound but cheap plastic housing . After a while the headphone arms get a lot of fine cracks. Same for my replacement version.