cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
G&L
Prodaja končana

G&L Tribute Legacy 3-Tone Sunburst

4,75
G&L Legacy združuje moderno prefinjenosti Leo Fender S-500 in modelov Comanche s klasičnimi Alnico V pickupi. Če je Vaš sveti gral zvest Alnico siingle-coil tonu z moderno prefinjenostjo in neverjetno kvaliteto izdelave, bo Legacy...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: Legacy-3TS | ID: 225784

G&L Tribute Legacy 3-Tone Sunburst

G&L Legacy združuje moderno prefinjenosti Leo Fender S-500 in modelov Comanche s klasičnimi Alnico V pickupi. Če je Vaš sveti gral zvest Alnico siingle-coil tonu z moderno prefinjenostjo in neverjetno kvaliteto izdelave, bo Legacy izvrstna izbira. Vintage-spec CLF-100 Alnico V pcikup ima nezamenljiv "chin" in "quack" kot ga lahko najdemo pri najboljših primerkih iz poznih 50ih, zahvaljujoč Paulu Gagonu iz G&L. Gagon je dobil inspiracijo, ko je pregledoval originalne načrte shranjene v privatnem laboratoriju Lea Fenderja, a to je bil zgolj začetek. V zgodnjih 80ih je Gagon delal kot razvojni inženir v drugem podjetju, ker je dobil za nalogo ugotoviti, kaj dela zgodnje "bolt-on" kitare tako posebne. Gazon je analiziral veliko primerkov, katere je sam smatral za kitarski sveti gral, veliko časa je namenil tudi pogovoru z izdelovalci pickupov z več kot 30-letnimi izkušnjami. Večino stvari, katere se je naučil od izkušenih mojstov je tudi sam ugotovil v svojih inženirskih analizah. V takratnih časih je bila izdelava precej drugačna in magneti so se med seboj razlikovali, pa če prav so bili isti model, izdelan samo z nekaj ur razmika. Gagonova vztrajnost pa se je na koncu izplačala, saj so končni izdelek ocenili tako kitaristi kot revije Guitar Player in Guitar World. Na teh kitarah boste našli Leov PTB (Passive Treble and Bass) - sistem, ki deluje na vseh treh pickupih za dramatično več možnosti variacij in Leov Dual-Fulcrum vibrato. Škoda besed.. ko enkrat zaigrate na G&L Tribute Series ne boste več hotel igrati na nič drugega.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

KONSTRUKCIJA: na vijake MERILO: 25 1/2 "PIKKUPS: G&L CLF-100 Alnico V enojne tuljave, izdelane v Fullertonu v Kaliforniji. TELESNI LES: Močvirski pepel VRATNI LES: Javor iz trdega kamna s palisanderom / brazilska češnja : 1 5/8 "VRTNI RADIJ: 12" VRATNI PROFIL: VRATNI PROFIL: srednje CFRETS: 22 srednji jumbo, nikelj TUNING KLJUČI: razmerje 18: 1, zatesnjeni MOST: Leo Fender zasnovan G&L Dual-Fulcrum vibrato NADZOR: 5-položajni prevzem izbirnik, glasnost, visoki toni, nizke tone (sistem PTB)

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,75

Javier G.

Splošni vtis

Datum
04.02.2017

Guitarra sobresaliente tanto en prestaciones como en calidad, el precio es indiscutiblemente bueno y la atención de la tienda es de 10.

Steven E.

Splošni vtis

Datum
09.09.2016

Zu muziker: Geliefert wurde sehr schnell, das Produkt war durch eine Aktion als Neuware (!) für unter 350 € zu bekommen. So günstig bekommt man diese Gitarre sonst nicht neu. Bei weitem nicht. Hut ab! Grob voreingestellt war die Gitarre auch. Es war kaum Juszierung nötig. Zum Produkt: Wow! Wer überlegt sich eine MiM Fender Strat zu kaufen: Kauft diese hier. Qualitätiv mind. gleichwertig zu einem Bruchteil des Preises. Klasse Verarbeitung, tolle Bespielbarkeit. Tremolo-System verstimmt die Saiten kaum.Top!