Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gator Frameworks Content Furniture Desk Black

Glavna miza Gator Frameworks Elite Furniture Series je ergonomska delovna postaja za poddaje, oddaje, ustvarjanje vsebin, igranje iger, pretakanje in domače snemanje. Ima 1”/25 mm debelo dvonivojsko platformo, ki se prilega majhnim studijskim...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Studijsko pohištvo Gator Frameworks Content Furniture Desk  Black

Gator Frameworks Content Furniture Desk Black

279 €

Koda izdelka: 10010509 | ID: 1104346

Gator Frameworks Content Furniture Desk Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Glavna miza Gator Frameworks Elite Furniture Series je ergonomska delovna postaja za poddaje, oddaje, ustvarjanje vsebin, igranje iger, pretakanje in domače snemanje. Ima 1”/25 mm debelo dvonivojsko platformo, ki se prilega majhnim studijskim monitorjem, krmilni površini MIDI, mešalniku in podobni avdio opremi. Vključuje prilagodljive razdelilnike za preklapljanje med dvojnimi (8U) ali enojnimi (4U) konfiguracijami omaric.
Serijo pohištva Gator Frameworks Elite odlikuje sodoben dizajn z vrhunsko kakovostjo v vsaki podrobnosti. Cilj je zagotoviti najboljše lastnosti, slog in kakovost z estetiko, ki se ujema z dekorjem doma ali studia.
Inovativni oblikovalski elementi, kot je napeljava kablov pod mizo in znotraj nog, bodo poskrbeli, da bo vaš studio videti čist. Izvlečni pladnji vam nudijo dodaten prostor tam, kjer ga najbolj potrebujete. Druge profesionalne funkcije vključujejo veliko prostora za vašo opremo in dvignjeno polico, ki ohranja vaše monitorje na optimalni višini za poslušanje in gledanje.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Nastavljiva višina

Ne


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Black

Barva


Mere in teža

Širina (cm)

119,8

Višina (cm)

101,6

Globina (cm)

76,2

Teža

51 kg