cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gemini CDX2250

4,40
Dvojni CD / MP3 predvajalnik z vgrajenim mešalnikom. Ponuja odlično rešitev za DJ-e na poti, restavracije in klube. Združljiv je z avdio CD, CD-R in MP3-CD, ima dva velika Jog kolesa z gumirano površino, Anti-Shock z pomnilnikom pomnilnika RAM,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CDX2250 | ID: 224782

Gemini CDX2250

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dvojni CD / MP3 predvajalnik z vgrajenim mešalnikom. Ponuja odlično rešitev za DJ-e na poti, restavracije in klube. Združljiv je z avdio CD, CD-R in MP3-CD, ima dva velika Jog kolesa z gumirano površino, Anti-Shock z pomnilnikom pomnilnika RAM, velik LCD zaslon z modro osvetlitvijo, dva načina krmiljenja Jog Wheel: Search in Pitch Bend , Takojšnji zagon & amp; Cue s funkcijo Predogled, + 10 gumbov za lažje upravljanje, Single & amp; Načini neprekinjenega predvajanja ter brezšivna zanka in ponovno odstranjevanje. V celoti je programiran s funkcijo ponovitve. Dimenzije: 178 x 483 x 255 mm. Teža: 9,4 kg.

Gemini

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,40