cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gemini TT1100USB

4,18
Popoln ročni gramofon s pasnim pogonom, trpežen in eleganten dizajn. Omogoča vam predvajanje vinila in pretvorbo zvoka v format MP3 prek povezave USB. Vključuje spremenljiv +/- 10% drsnik nagiba, ploščo iz trdnega aluminija, programsko opremo za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: TT1100USB | ID: 224786

Gemini TT1100USB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Popoln ročni gramofon s pasnim pogonom, trpežen in eleganten dizajn. Omogoča vam predvajanje vinila in pretvorbo zvoka v format MP3 prek povezave USB. Vključuje spremenljiv +/- 10% drsnik nagiba, ploščo iz trdnega aluminija, programsko opremo za snemanje Audacity, povezavo s PC-jem in Macom, linijski izhodi RCA z vgrajenim predojačevalnikom, popolnoma nastavljivo roko s težo s funkcijo proti zdrsu, možnost igranja 35, 45 in 78 RPM, vzvratno predvajanje, mehčana in dvojna krmilja za zagon / zaustavitev in gumb za izklop motorja za počasnejše zaviranje. Paket vključuje glavo HD-15, adapter CN-15, 45, drsno preprogo, snemljive RCA in ozemljitvene kable ter USB kabel. Dimenzije: 449 x 370 x 145 mm. Teža: 4 kg. Barva: srebrna.

Gemini

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,18

Andrej F.

Splošni vtis

Datum
05.05.2017

Izdelek je cenovno dostopen in nudi kvalitetno reprodukcijo iz vinilk, pomanjkljivost, ki bi izpostavil pa je, da gramofon nima pokrova in to tudi ni nikjer navedeno!

Bartłomiej K.

Splošni vtis

Datum
09.02.2017

Polecam bardzo gorąco

Ferenc V.

Splošni vtis

Datum
09.02.2017

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, mivel tisztában voltam vele ennyi pénzért mire is számíthatok. A gyárilag szerelt hangszedő jó minőség ezen a szinten. Beállítások után könnyű kezelés. Egy jó erősítővel és egy jó hangfalpárral kellemes élmény a zenehallgatás.Digitalizálást,DJ-zést nem próbáltam. Negatívum:Picit könnyű a szerkezet.Nagyon hiányzik leírás az installáláshoz.A hangszedő és shell gyári összeállítása teljesen pontatlan volt, erre is lehetett volna valami instrukció.