cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Bob Dylan SJ-200 Players Edition Vintage Sunburst

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom in telesno obliko Jumbo, brez vreza, modelna serija 2016. Temelji na izvirni kitari Boba Dylana, izdelani iz kakovostnega lesa, in spada med najbolj priljubljene kitare po vsem svetu. Sprednja plošča je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SJBDVSGH1 | ID: 224505

Gibson Bob Dylan SJ-200 Players Edition Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom in telesno obliko Jumbo, brez vreza, modelna serija 2016. Temelji na izvirni kitari Boba Dylana, izdelani iz kakovostnega lesa, in spada med najbolj priljubljene kitare po vsem svetu. Sprednja plošča je narejena iz trdne rdeče smreke Adirondack. Strani in zadnja plošča so narejeni iz gorečega javora, lepljeni vrat je iz javorja. Instrument ima palico palice in most, polmer 305 mm, lestvico 648 mm, 20 prečk in 43,8 mm široko matico, narejen iz materiala Graphtec. Kitara je opremljena z elektroniko Anthem podjetja LR Baggs in strojno opremo Gold Gotoh Keystone. Priložen je s kovčkom. Barva: Vintage Sunburst.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki