cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Flying V Pro 2016 HP Wine Red

Leteča V visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, lepljen mahagonski tanek koničasti vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HDVCGWRCH3 | ID: 224487

Gibson Flying V Pro 2016 HP Wine Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Leteča V visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, lepljen mahagonski tanek koničasti vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva nabiralnika humbuckerja - 57 ZB vrat in Burstbucker 3 most z možnostjo razdelitve obeh pickupov z dvema gumboma push-pull. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2 in Master Tone. Vključen je trdi primer. Ta kitara je narejena v zaključku Wine Red.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki