cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson J-29 Rosewood Antique Natural

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreznin, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so narejeni iz masivnega palisandra,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RS29ANNP1 | ID: 224497

Gibson J-29 Rosewood Antique Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreznin, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so narejeni iz masivnega palisandra, vrat je prilepljen na telo in je iz mahagonija. Instrument ima palico palice in most, skalo 628 mm, 20 prečk in 43,8 mm široko matico, narejeno iz materiala Graphtec. Kitara je opremljena z VTC elektroniko podjetja LR Baggs in Nickel Grover Rotomatics strojno opremo. Priložen je s kovčkom. Barva: starinsko naravna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki