cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson J-45 Progressive Autumn Burst

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreznin, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so narejeni iz masivnega mahagonija,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RS4PNBNH1 | ID: 224499

Gibson J-45 Progressive Autumn Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreznin, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so narejeni iz masivnega mahagonija, vrat je prilepljen na telo in je iz mahagonija. Instrument ima drsno ploščo in most iz materiala Richlite, polmer 305 mm, lestvico 628 mm, 20 prečk in 43,8 mm široko matico iz materiala Graphtec. Kitara je opremljena z elektroniko Lyric podjetja LR Baggs in strojno opremo iz nikelj G-Force. Priložen je s kovčkom. Barva: jesenski počitek.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki