cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson J-45 Vintage Vintage Sunburst

Akustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je izdelana iz trdne smreke Adirondack, ki je bila toplotno starana, da se je ujemala z vintage...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RS45VNNH1 | ID: 224501

Gibson J-45 Vintage Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Akustična kitara z odličnim zvokom, obliko telesa Dreadnought in brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je izdelana iz trdne smreke Adirondack, ki je bila toplotno starana, da se je ujemala z vintage zvokom in izgledom Gibson Acoustic. Strani in zadnja plošča so narejeni iz masivnega mahagonija, vrat je prilepljen na telo in je iz mahagonija. Inštrument ima palico palice in most, polmer 305 mm, lestvico 628 mm, 20 prečk in 43,8 mm širok oreh, narejen iz kosti. Kitara je opremljena z Vintage nikljevimi tunerji. Priložen je unikatni kovček. Barva: Vintage Sunburst.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki