cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson L-00 Standard Vintage Sunburst

Elektroakustična kitara z značilnostmi J-45 in tonom, ki je popolnoma uravnotežena in ima neprimerljivo projekcijo, ki je ni mogoče najti v primerljivih majhnih kitarah. Ima obliko karoserije Parlor, brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LSL0STNP1 | ID: 224512

Gibson L-00 Standard Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z značilnostmi J-45 in tonom, ki je popolnoma uravnotežena in ima neprimerljivo projekcijo, ki je ni mogoče najti v primerljivih majhnih kitarah. Ima obliko karoserije Parlor, brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so izdelani iz masivnega mahagonija, lepljeni vrat je iz mahagonija. Instrument ima palico palice in most, polmer 305 mm, lestvico 629 mm, 19 prečk in 43,8 mm široko matico, narejen iz materiala Tusq. Kitara je opremljena z VTC elektroniko podjetja LR Baggs in Mini Nickel Grover Rotomatics strojno opremo v nikelj končniku. Priložen je s kovčkom. Barva: Vintage Sunburst.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki