cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul 60s Tribute 2016 HP Satin Vintage Sunburst

Les Paul 60's Tribute Traditional električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski vitek z zašiljenimi vrati in palico palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HLPST60TSVCH1 | ID: 224421

Gibson Les Paul 60s Tribute 2016 HP Satin Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul 60's Tribute Traditional električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski vitek z zašiljenimi vrati in palico palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko nastavitve s samodejno elektronsko nastavitvijo in kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva enojna tuljava - P90 vrat in P90 most. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v Satin Vintage Sunburst zaključku.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki